kajak53 Creative Commons License 2018.12.08 -1 3 12092

A nickemben a szám az évszámot jelenti, amikor születtem. Nem voltam koleszos, de érdekesen, vagy talán épp ellenkezöleg, nagyon is hagyományosan ismerkedtem meg a homoszex játékokkal. Ami aztán megágyazott a felnött kori elöitélet mentes szexéletnek.

 

Mint minden fiú én is sokat maszturbáltam a pubertásba lépve. Aztán egyre több stimulus kellett. Ez vezetett az anális izgatásokhoz. Ez nagy felfedezés volt és meglepö is. Titokban csináltam és nagyon élveztem, mikor maszti közben valamit be-/feldugtam magamnak. Még fogalmam sem volt a szexuális profilokról. A lányok érdekeltek, de a fenekem izgatását szégyelltem volna lány-/ok elött. Természetesnek vettem, hogy másik fiú, vagy férfi dugja belém a faszát. Ettöl a fantáziaképtöl hamar elélveztem.

 

Volt egy évenként ismétlödö kéthetes nyári tábor Balatonmáriafürdön. Az iskolás fiúk és lányok egy része már ismerte egymást a korábbi évekröl. A fiúk és a lányok különbözö épületekben voltak. Az épületeken belül is több hálóterem volt tízegynéhány ággyal. Mi, akik ismertük egymást ugyanabba a hálóba kértük magunkat. Korábban már sokat fütyiztünk, masztiztunk együtt, nem szégyelltük magunkat egymás elött. Amúgy nagyon érdekes, hogy ebben a korban a fiúk és a lányok milyen természetességgel kezelik a testük felfedezését. Fiúk együtt masztiznak, vagy egyéb fütyis játékot játszanak, fütyijüket méregetik. A kislányok egymás cicijét nézik, hasonlítják össze.

 

13-14 éves lehettem, amikor Endre, aki pár évvel idösebb volt és egyfajta vezéregyéniség, a tábor elsö estéjén büszkén mutatta a faszát, hogy neki már szörösödik. Már vagy harmadik nyarat töltöttük együtt. Lámpaoltás után ez az Endre kitalált történeteket mesélt érdekfeszítöen, nagy szókinccsel. Évekkel korábban a sötétben közvetlen mellette feküdtem, amikor megfogta a kezem és a faszához tette. Kérte, hogy simogassam, miközben ö mesélt, mert "olyankor egy nö pinájában érzi". Valahogy ez teljesen természetesnek tünt, semmi undort nem éreztem. Söt! kicsit megtiszteltetésnek vettem, hogy engem kért meg erre. Boldogan fogtam a faszát és maszturbáltam neki. Irtóra élveztem, hogy közvetlenül a fejem mellett egy kemény fasz van. Igyekeztem úgy simogatni/húzogatni a faszát, hogy érezzem a szörét. Ez így volt a korábbi években. Ezen a nyáron is sötétben mesélés közben mindig én masztiztam neki. Teljes volt a sötét, alig láttunk. Ez felbátorított, hogy az fejemmel egész közel kerüljek a faszához. A combjára hajtottam a fejem és arról ábrándoztam, hogy úgy szeretném a faszát bevenni a számba. Igyekeztem úgy rángatni, hogy hozzáérjen az arcomhoz, az ajkamhoz. És egy este a sötétben odanyomta a fejem a faszához. Én meg "véletlenül" nyitva hagytam a számat és bekaptam. Azért nem volt ez fura, mert sokat fantáziáltam arról is, hogy a sajátomat olyan szívesen szájba venném. Úgy hogy ezt is meglepö természetességgel csináltam. Mindketten nagyon élveztük. A fiúk a sötétben nem is láthatták, hogy én a takaró alatt óvatosan a lábai közé tornásztam magam és ott szoptam.

Négyen-öten lehettünk régi barátok, akikkel korábbi években már sokszor fütyiztünk együtt. Napközben együtt játszottunk. Volt a tábor területén, egy félreesö helyen néhány katonainak tünö nagy sátor. Ezek között volt egy kisebb. Amikor ezt fölfedeztük, gyakran bújtunk be ide masztizni, lányokról beszélni, fantáziálni. Mert gyakorlatban még nem mertünk lépni lány ügyben. Ez az Endre volt a hangadó. Mondta, hogy addig is, amig kicsik vagyunk, tudunk olyat csinálni, amit a lányokkal kell. Mi szájtátva, lélegzetvisszafojtva hallgattuk. Persze, folytatta, be tudjuk dugni egymás fenekébe a faszunkat. Akkor már nem volt rajtunk rövidnadrág, mert vertük a faszunkat. Ö megmutatta rajtam, hogyan kell. Én négykézlábaztam, ö meg hátulról odanyomta a lyukamhoz a faszát. De száraz voltam, nem ment be. De megoldottuk ezt a nehézséget: fogkrémet használtunk. És akkor belémcsúszott. Kicsit fájt csak, mert elsö alkalom volt, és szerencsére még víszonylag vékony volt az ö fasza is. Aztán a többiek is megdugtak. Aztán én is dugtam és végül mindenki mindenkit megdugott. Volt, hogy ketten fickósak lettünk, elszaladtunk ehhez a sátorhoz és dugtunk. Emlékszem, egyszer egyik társunk keresett minket. Sejtette, merre lehetünk. Benyitott a kissátorba, ahol én épp négykézláb álltam és a barátom dugott. Mit csináltok, ja, basztok? mondta és meg se lepödött. Asszem, mindannyian nagyon élveztük ezeket a szexuális játékokat és ezen a nyáron sok új dolgot kipróbáltunk.

 

Ezeket az élményeket szerettem volna már a tábor után is átélni, folytatni, de az én baráti körömben csak negatívan került szóba az anusz. Olyan körökben mozogtam, ahol maximálisan elitélték a buziságot. Mert lassan az is világossá vált számomra, hogy ezeket az ártatlannak tünö játékokat felnötté válva így hívják. Nem tudtam, hogyan tudnám ezt az élményt ismét átélni. Nem tudtam, merre kéne keresnem. Sajnos, megmaradt csak évenként ismétlödö néhány alkalomnak. Mert aztán a diáktáborból kiöregedtünk. Mivel az ország különbözö részeiböl jöttünk, a kapcsolatok lassan megszakadtak.

 

Az elsö igazán buzi kalandom, talán be- vagy felavatásom a Ráczfürdöben történt. De ott csak leszoptak, másra nem volt lehetöség. Legalábbis nagy volt a kockázat. De ezt majd máskor mesélem el

 

Késöbb az internet is megkönnyítette a partnerkeresést. Így jöttem össze egy nös, fiatal bi férfivel. Találkoztunk, kölcsönösen szimpinek találtuk egymást. Alig vártam, hogy lehetöségünk nyíljon az intim együttlétre. A munkahelyi szaunában jött össze a dolog. Ezt le lehetett foglalni és akkor más nem volt ott. Mindketten nagyon fickósak voltunk. Emlékszem, hogy síkosítónak borotvahabot használtam. Elötte kimostam magam rendesen ott hátul, és belül is. A lyukam környékét mindig szörtelenitettem. Most is símára voltam borotválva. Kicsit bekentem habbal a járatot és így ültem bele az ölébe. Hihetetlen könnyen belém siklott a fasza. Valami földöntúli gyönyör volt! Végre ismét egy fasz van bennem! Baszva vagyok!!! De isteni! Mivel ö ült, így én adtam a ritmust és lovagoltam a faszán. Semmi fájdalmat nem okozott. Söt! mint említettem fantasztikus élmény és élvezet volt. Azt akartam, hogy minél mélyebben belém hatoljon. Szinte befészkeltem magam az ölébe. Csodás volt meztelenül egy másik férfivel szexelni. Tiszták és illatosak voltunk a zuhanyzás után. Az izzadásunk nem zavart a nagy melegben. Aztán négykézlábra álltam a szauna padján, hogy állva hátulról tudjon dugni, most az ö ritmusában. Eszméletlen jó volt!!! Iszonyún élveztem, hogy végre dugnak! Fasz van a fenekemben! Juj, de csodás! De jó! Aztán elélvezett. Éreztem, ahogy a lágy, meleg, selymes geci elönti a fenekem. Akkor még csak Amerikában terjedt az AIDS. Itt még hire-hamva sem volt. Nem használtunk gumit. Az elélvezése után még percekig bennem maradt, így feküdtünk kis kifli-nagy kifli alakban a fapadon. Csókolóztunk, bár alig értük el a szánkat. Aztán kicsúszott belölem. Én meg éreztem, hogy a finom, mézecske, amit belém spriccelt kezd kiszivárogni. Akkor 69-es formát vettünk föl. Ö volt alul és felnyalta a kicsorgó finom gecit, miközben én az ö megpuhult faszát szoptam tisztára. Ekkor én még nem mentem el. Kökeményen álltam és aztán rajtam volt a sor, hogy belenyomjam a felizgult faszomat a puha fenekébe. És akkor megismétlödött az elözö játék. Kölcsönösen megdugtunk, kinyaltuk, kiszoptuk egymást. Gátlás nélkül, gyönyörrel szeretkeztünk. Évekig megvolt a kapcsolatunk. De aztán ö is, én is munkahelyet cseréltünk, messzebbre kerültünk egymástól. Egyre nehezebb volt egyeztetni, mígnem az elsö igazi buzikapcsolatom megszakadt.