nistelrooij Creative Commons License 2018.12.08 -9 3 128096

Mantrázhatod ezt a nem lérted szöveget csak tényleg el vagy tévedve. Nem emlékszem hétről hétre ájuldoztam volna a játékunkról, szóval ezzel jönni... sőt minden jó pontszámot, mutatót annak kontextusában néztem jónak ahhoz képest nincs folyékony játék, ahhoz képest milyen helyzetkihasználás úgy nem rossz és főleg Moyes és Van Gaal meccsekhez képest tavaly a 25 győzelem között volt miért pozitívan leülni meccset nézni. 


Én emlékszem azt írtam ha Smalling, Youngékból ki tud hozni olyan védelmi mutatót, mi lenne évek óta elmaradt klasszis azonnali védők jönnének, ha úgy 2. hely megelőzve az atomfocit hogy Pogbára két éve várunk tudjon két egymást követő meccsen jól játszani, alsóháziak ellen stabilan dominálni, akkor mi lesz ha igazolunk jobb játékosokat és Pogba hozza magát, és ahhoz képest Lukaku-Lingard hány gólt összehoztak akkor mi lesz folyékonyabb játékkal?

Azt is írtam talán nem Drogba, Kane, Rooney gólterméssel összevethető Lukaku első szezonját kell fikázni amíg olyan a kiszolgálás amilyen. Az csak a te és giornalista képzeletében létezik hogy én mindig mindenre tapsoltam és "védem". Nagy hazugság, akárhányszor írjátok le attól még nem lesz igaz. Ha giornalista azzal neki az eredmény a legfontosabb akkor ne magyarázza meg 4>2. Ha azt írja Conte messiás akkor ne szarozza Lukakut aki Conte célpontja volt. Ha azt írja a Pool erős campaign-t ment tavaly akkor ne szarozza a 2. helyünket. Ha Arsenal 4. helyeit szép játék ellenére kiröhögte akkor a Pool 4. helyeit ne magyarázza nekem a világ csodájának erős kampánynak.

Mourinho nyilatkozatait mint minden edzőét egyenként nézem van ami faszság pl. a szánalmas BL kieséskor a heritage dumáját kiröhögtem, van amikor meg van benne valami pl. a média és ti szakértők itt tavaly nyáron négybe se vártátok a csapatot mert Wengeren kívül mindenki mást jobbnak tartottatok ahhoz képest végig második hely. A szakik előre mondták tavaszi rangadók előtt ki fog négyet gurítani nekünk, ahhoz képest nem úgy volt. Ha a Róma csak megnézi a tavaszi United-Pool meccset hogyan kell kikapcsolni Salah-t és nem naivan feltolt védekezéssel akkor lehet nem döntőztök. Ha a messiás Conte nem ismétli meg a 2. szezon Chelsea szindrómát, lehet BL-ben sem indultok idén.


Az nem védés ha megjegyzem a United edzője belép két centire a pályára és megbüntetik, a másikat aki ordít a spori arcába miért nem.
Az nem védés ha megjegyzem nekem aztán tök mindegy mi az edző neve sokszor leírtam leszarom Mourinhot, azt néztem körülményekhez képest mit tesz le eredményben első évben PL hely a döntetlenek miatt szar de EL miatt BL főtábla jobb selejtezőnél, kis trófea is többet ér mint nulla trófea, aztán következőben 2. hely jobb ti 4. helyeteknél, FA döntő jobb mint elején 3x kiesni, a BL döntőzést elismertem nektek jó ahhoz képest milyen potyakapus és jómunkás kp, és szánalmasoztam a mi kiesésünket. Nektek kéne kicsit észre venni magatokat. Olyanokat írnak már ide LVG is jobb volt mint Mourinho két elmúlt szezonja. Már olyanokat írnak Chelsea-vel és Reallal sem volt sikeres és 100+ pont és 100+ gól csak ölte a focit már akkor is. Az nem védés ha ilyen őrültségeket helyre teszek.

Az nem védés ha megjegyzem nem 100% edzőé a felelősség, hanem Woodward és a játékosok is benne vannak. Mondom pont leszarom Mourinhot, sokkal jobban aggaszt ha Pogba veszi semmibe a klubot amatőr hibával és lazsával, mert edzőt olcsóbban cserélünk a szupersztár igazolás motornak szánt játékostól meg illene edzőtől függetlenül is két év után egy PL alsóházi csapat ellen tisztességesen fociznia akár csukott szemmel is.
Az nem védés ha Klopp direkt beszól ha 89 milliós EL-BL döntős bajnok Pogba a Juventus-ból a piac jövője akkor ő befejezi, majd 75-öt fizet egy védőért a Sotonnak, akkor rákérdek izé?

Az nem védés, hogy megjegyzem Mourinho legalább nem félt elvállalni az óriási újjáépítés munkát az óriási felelősséggel ami elől Guardiola és Klopp a pletykák szerint kitért. Nem rinyált első két nyarán, hogy akivel versenyeznie kéne jobb alapra többet költhet. Próbált igazodni a sajátnevelés használathoz, főzzön azzal ami van témával, próbálta tartani a lépést tavaly a szomszéddal. Bevállalta a családjától távol legyen. Az nem védés ha másik hármat elésoroltak előre még el se kezdődött a 17/18 szezon, akkor megjegyzem talán várjuk ki mi lesz ki hol végez.
Hogy az egoját védi és 3. szezon szindróma másra mutogat az egy dolog szerintem is gáz, de jelentkezzen akinek újdonság. Tudtuk a kinevezésekor megosztó figura, a személyes balhéinak kockázatát is tudtuk, aztán tudtuk játék szépségénél inkább eredményorientált és 50/50 hogy sül el 3 éves ciklus, a klub akkori helyzetében akkor elérhető nevek szerint volt benne ráció CV alapján őt kinevezni.

 

Képzeld nekem elég lett volna akkor Blanc vagy más ex-játékos, mivel tehetetlen szurkoló vagyok elfogadtam miért ő jött és mivel United szurkoló vagyok kívántam legyen jó és nem három hónap után írtam le és próbáltam pozitívan nézni főleg Moyes és LVG után. Amikor te azt írod Rodgers végén milyen időszakod volt BL indulás se és rossz játék ehhez képest Klopp másodikban elérte és jobb játék, akkor miért nem fogod fel képzeld én ugyanígy örültem hogy Mourinho kettőből kétszer elérte a BL főtáblát Moyes és LVG kudarc után és még a meccsek is nézhetőbbek lettek. Elsőre EL kiskapun keresztül hozta amit Klopp nem tudott, és keretet látva (akkor még nem volt Matic se)… másodikban 2. hely Fergie óta legtöbb pont azt mondtam ez oké (a BL kiesés nem) erre kell építeni. Nem így lett, 3. szezon elején elkönyveltem vége. Mondjuk még szétesésében is a BL továbbjutást elérte egy Juve csoportban ami Lajossal egy PSV csoportban nem sikerült.

A nyitott fórum dumával ne gyere nekem amikor úgy képzeled te bármikor beszólhatsz nekem, leszólhatod a csapatom topikjában a csapatomat, cserébe felháborodsz ha valaki jogos kritikát ír Kloppra, Poolra ami nem is neked szól hiszen nem Pool topikban mondom a dolgokat. Ne röhögtess már. Képzeld a Spurs 4-5 éve épített együtt kialakult játékkal ez tud olyan előny lenni mint az 1-2 éves United játékosok árcéduláját nézed. Egyébként az Everton is mennyit költött dumája is Woodwardnak szól, mondjuk ez a mutogatás része pont nem érdekel kettejük közt, mindkettő hibás nálam. Nem nagy meglepetés egy Eriksen-Kane idő és hozzáállás alapján jobban érzik egymást, mint frusztrált Pogba-Lukaku egy évvel. Még mindig lyukas a keret és a jelennek igazoltakkal is baj van Matic pl. tavaly hozta magát, idén gyenge. Poénból kíváncsi lennék Guardiola hány játékosunkat tartana meg szigorúan nézve és milyen listát mekkora számlával adna Woodward kezébe.

 

"Hozzaszoktal a sikeres evekben, hogy neked a szurkolas arrol szol, nyer a United, es nagyokat lehet rohogni, gunyolodni a tobbi luzeren."

 

Teljes nonszensz, fogalmad sincs mit jelent nekem a Unitednek szurkolás. Szurkoltam én a Djemba-Djemba években is, szurkoltam amikor a Benfica csoportból kiestünk, szurkoltam én akkor is amikor azt mondták Abramovich, Perez, sejkek miatt vége mindennek, szurkoltam amikor 90-es évek közepén BL-ben esélyünk se volt és nem bírtuk, szurkoltam amikor Fergie-t már temették 2004 táján, szurkoltam amikor Carricket, Fletchert, Berbatovot leszólták, szurkoltam amikor lecsicskakupázták az elmúlt évek FA, EL, Ligakupa trófeákat. Szurkolok most is amíg matek esély él valahogy alakuljon úgy elcsípik a BL indulást hogy új edző BL tudatában tudjon igazolni. Ha nem így lesz nézni fogom az EL meccseket is a legszarabb streamen is akkor is ha lenne jobb dolgom. (lenne, ezúton is köszönet a megértő környezetemnek :D)


És magadra is alkalmazd már a logikád, nyitott fórum ha akarom röhögök a Pool bekapott góljain, elbukott döntőin, Klopp száraz pálya szél les kifogásain függetlenül attól a United éppen mit csinál. Az a különbség én nem a te topikodba megyek kárörvendeni, hanem itt jegyzem meg elsősorban United drukkereknek. Ne bassza már meg hogy rivális gondjain már röhögni se lehet magunk közt, de azért cserébe tűrjem csendben idejön bárki fikázni az én csapatom?


Tök jó leírod most két év alatt nem léptünk előre játékban modern szintre egyetértek, (hanem csak Moyes-LVG képest javult a játék) képzeld azt is látom nem vagyunk gyors csapat, viszont ne játszd a sértődött ügyeletest amikor mi Pool kapcsán ugyanúgy leírtuk két és 3/4 év kellett mire kezeltétek az ordító kapusproblémát, hogy meddig nem vett védőt, hogy 75-74 pontos két 4. helyt helyén kéne kezelni és nem fantasztikus fejlődésnek eladni mint itt teszik egyesek és általában a média, hogy nem javított FA kupában, az öt perc alatt bekapott két gól téma is előfordult az EL döntő után két évvel is, a B terv hiányán stb. Aktuálisan hogy 3 idegenbeli BL meccsen szinte nem volt kapuralövés és utolsó körre marad a továbbjutás kérdése. 

Te is nézhetnéd a nagyképet, oké leírod 19 pontot vert ránk a City, igen tudjuk. Attól még 81 pont az Fergie óta legjobb eredmény és lehetett volna több banális dolgokon múlt és régebben ennyi valós esélyt, bajnoki címet jelentett. Illetve ha folyton azt hallgattam a United így szar bezzeg a Pool így meg úgy akkor rátok hány pontot vert a City? Tök jó bukott edzőzni tavaly is egy éven át mert nem tetszik a pofája csak szarul néz ki ha a messiásnak mondott másik előtt végez és egymás elleniben is a bukott edző nyert. Talán most végre sikerül azt a régóta áhított Pool gurít nekünk egy négyest összehozni giornalista örömére.

Tudod mi a különbség? Én két év után a 3. pocsék rajtja romló mutatókkal leírtam ez kevés és mennie kell akkor is ha megmenti a szezont valahogy 4. hellyel az 3. évben kevés. Kloppnak olyan kultusza van már azt is támadásnak veszitek ha az ember megjegyezte a létező problémákat halogatott kapuskérdéstől védő helyett Ox vagy megjegyzi az ember szerencsés sorsolás nem előbb találkoztatok BL elit csapattal. Azt meg elegánsan elfelejted amikor dicsértem adott ügyben miben jó, javított.

Legnagyobb vicc ha Pool drukkerek lennénk itt a topikban giornalista ugatna nekem mit látok Kloppban mondogatná hiszen Dortmundban is megbukott hány döntőt vesztett és csak hat évvel ezelőtti sikeréből él blabla és csak Salah miatt, nem tud belenyúlni nincs B terv és csak mákos sorsolás blabla hiába atomfoci ha nincs trófea miért vagyok romantikus hülye mert hinnék Kloppban ha végre vesz kapust és kp-t akkor lesz 90+ pont és trófeák.
Ha ti De Geáztok akkor én megjegyzem csak Salah miatt és riválisok bénázásai miatt sikerült BL helyen végezni. Én leírtam nyáron is Klopp erősítései jók mert végre kezel problémákat, nálunk meg az izé Woodward döntse már el mit akar mert az furcsa megadja neki a hosszabbítást aztán meg kért posztra nem kap új játékost és meglévőkkel is veszekedés van. (3. szezon szindróma)

"Guardiolaval peldalozol, hogy mennyit kolthetett, mikozben o 2. eveben rekordpontszammal lett bajnok" "Liverpoolozol"

 

Hm általában a forgatókönyv beírtok valami pontatlant, valótlant hogy bezzeg más, kijavítom érvekkel, nagyobb képet mutatok és akkor meg az a baj példálózok.
Volt itt olyan állítás hogy ugyanolyan helyzetet örököltek. Hát nem éppen, a City stabil top4 csapat volt, bajnok is, és voltak kulcsposztokra használható klasszis játékosok. A United meg 7-4-5 hely és tele lyukas posztokkal, mezőnyben bajnokok csak kiöregedett veteránok, besült igazolásokkal mint Carrickék helyére szánt Schneiderlin és még csak ígéretekkel minden csapatrészben mezőnyben.
Volt olyan állítás ugyanannyit igazolhattak két nyáron, hát ez sem igaz sem létszámra, sem összegre.
Ezt az idézett "mikozben o 2. eveben rekordpontszammal lett bajnok" mondatod is úgy nyögöd be mintha szerinted én nem ismertem volna el Guardiola szuper rekordbajnokságát. Miért sugallsz olyat ami el se hangzott? Hát nyilván emeltem a kalapom a 100 pont előtt. Én a BL szereplésüket kritizáltam, hogy 6 és 5 kapott góllal kiesni nem éppen BL elit csapatoktól az kevés eredmény. Tudom mi meg égtünk a Sevilla ellen, igen így volt ettől még a Pool égő EL döntője és City két kiesése ugyanúgy megtörtént. Majd javít ezen és elődöntő, döntőznek, megnyerik emelem kalapom. 

Előzmény: Törölt nick (128090)