giornalista Creative Commons License 2018.12.07 -1 3 128085

alapvetően te nem vagy az, aki nem veszed észre, hogy Mourinho - az idei nyárig - szinte ugyanannyit költhetett, mint Guardiola. 

 

csak amíg mi 100 milliót költöttünk Pogbára, akit aztán nem tud használni; 40-et Mhitarjanra, akit hetek alatt leírt; 70-et egy szaros Lukakura; 35-öt a teljesen bolond Lindelöfre, vagy 50-et Fredre, aki a kispadot melegíti; addig Guardiola lényegesen jobb játékosokat vett, darabra olcsóbban, cserébe többet.

 

az átigazolások Mourinho egyértelmű kudarcai. az idén is milyen kiszemelteket talált, úristen. Perisic, a szokásos szerelem, meg Maguire, hát velük aztán beljebb lennénk. Vertonghen nem volt mozdítható, ennyi. 

 

mindig megkapta, akit csak akart, ki ne találd, hogy te is ebben a bődületes faszságban hiszel, hogy Mourinho nem kapta meg a játékosait.

 

kurva sokat költött, borzasztóan szarul. igazolt egy teljes csapatot, mégis Darmian meg Young játszanak. 

 

érdekes egyébként ez is. mert amikor szóvá tettem korábban, hogy keveset igazol, rögtön azzal hápogtál, hogy legalább kihozza a meglévő játékosokból azt, ami bennük van, bezzeg Guardiola, pffh, új kapusokat meg új védőket vehet, nohisz. most azzal jössz, hogy Woodward miatt (!) nem igazolhatott eleget az áldott Mourinho.

 

sosem fogod belátni, hogy három évig szoptál tövig egy bukott edzőt, igaz? :DD erre nem kell válaszolni, úgyis tudjuk, hogy így van.

Előzmény: nistelrooij (128084)