cobranco Creative Commons License 2018.12.02 0 0 9509

Chris:

Teljesen rendben van a kézikamera képe.Sőt,ha nem hívod fel rá a figyelmet, észre se veszem a különbséget.A 30fps az általános internetes szabvány,viszonylag jól tolerálják a gyengább számítógépek is,de gyors mozgásoknál romolhat a minőség,főleg,ha a bitráta is kevés.A youtube meg tudjuk,hogy "butít".Az 50 illetve a 60 fps már jobb,csak akkor van baj,ha a 30-at és az 50-et egyszerre használod.A legtöbb videószerkesztő a két eltérő fps-t nem tudja összeszinkronizálni,ami leginkább a hang-kép eltolódásban jelentkezik.A legjobb megoldás,ha van rá lehetőség,a kamerán állítani már a felvételkor.A Te esetedben a kézit állítanám 30fps-re.Ha nem rángatod ide-oda,a képminőségben nem lesz különbség.

A kézikamera használata tényleg macerás bringázás közben,de mindenkinek megvan rá a bejáratott technikája,ami egy idő múlva már zsigerből megy.

Az AS200-asnak továbbra is nagyon jó a képe,leginkább a hangja az,ami tetszik.De továbbra is az érdekelne,milyen a hang a sisak tetején,kicsit tempósabban,esetleg lejtőn lefelé,mikor már intenzívebb a szél.

 

Apropó,egy más téma:

Évekkel ezelött láttam egy videót,ahol két bringás a Klementinai felhagyott szovjet katonai reptéren bolyongott.Szerintem Ti voltatok.

A kérdéseim,hogy be lehet oda csak úgy menni,vagy engedély kell,be kell sunnyogni valamilyen cserkészösvényen,őrzik-e,stb?

Előzmény: pchris84 (9507)