Törölt nick Creative Commons License 2018.11.29 -1 3 76143

Lehet, a politizáló tanárok topikba kéne tenni, de majd vki max odalinkeli. Ugye, megy a hiszti az iskolákban jelen levő ballib propagandától.

 

Pedig.

 

Lenne példát venni honnan (írónia, írónia!!!!).

 

Gyanús, náci, rasszista, antigender gyerekek és szülők

 

1.

Németországban korábban olyan a transzgender szexuális felvilágosító brossúrával támogatták meg az ovikat, amiben segítséget nyújtanak a gendertémában és a genderellenesen gondolkozó kisgyerekek beazonosításában. A brossúrát a számos kritika ellenére sem vonták vissza, amit a transznemű szervezetek - meglepő - üdvözöltek.  A 140 oldalas kiadvány címe „Murat spielt Prinzessin, Alex hat zwei Mütter und Sophie heißt jetzt Ben“ (Murat hercegnőset játszik, Alexnak két anyja van és Szofit már Bennek hívják). Ugye csodás

 

Letölthető az gondolatrendőrségi útmutató anyaga a német antidisztkriminációs oldalról

 

2.  

A rasszista és jobboldali populista gyerekeket és szüleik azonosítását, átnevelő célzatú megkeresését célozta meg egy újabb anyag a német családügyi miniszter kooperációjával, mely az  "Ene, mene, muh – und raus bist du! Ungleichwertigkeit und frühkindliche Pädagogik" c. alatt jött ki. (Letölthető https://www.amadeu-antonio-stiftung.de/w/files/pdfs/kita_internet_2018.pdf)

https://www.bz-berlin.de/berlin/kolumne/sollen-kindergaerten-die-politische-gesinnung-der-eltern-ueberpruefen

 

Ez utóbbi konkrét példákkal és útmutatásokkkal is szolgál, miként lehet a gyanús gondolatú gyereket (és a szüleit) felismerni. Pl. a rasszista és idegengyűlölő gyerekek és szüleik onnan ismerhetőek fel, hogy ha (kislány) akkor copfot hord, netán konyhai ismeretek/háztartási ismeretek oktatására jár vagy ilyen feladatokat otthon önként vagy szülei késére megcsinál (ez a hagyományos családmodellt jelenti, a hagyományos nemi szerepekkel, ami nem jó), vagy  akinek a testvére (érts fiú) pl eddz, v.erősebb testalkatú. Az ilyen "népies", náci,  hagyományos gondolatú, rasszista gyerekek szüleit raporra (elbeszélgetésre) kell behívni az oviba, isibe és jelezni feléjük, hogy ez a rasszista nevelés, amiben gyereküket részesítik, nem lesz sokáig tolerálható, változtatni szükséges.

 

Mintha akár a NSDAP, akár a SED (libsik kedvéért ez a Sozialistische Einheitspartei Deutschlands, mert az NSDAP-t egész biztosan tudják, mi is) idejét látnánk ... StaSi und GeStaPo lässt sich grüßen :)