LordGragolye Creative Commons License 2018.11.29 0 4 386

Sziasztok, leregisztráltam 24 társkereső oldalra, s nem egyen elő is fizettem. Megosztom veletek a tapasztalataim azokkal az oldalakkal kapcsolatban amikről tudok valamit írni.

Először is azt tisztáznám, hogy hol és kit kerestem, mert lehet egy oldal vidéken halott míg a fővárosban teljesen használható. Tehát 26 vagyok és a keresésem  ez volt: Kecskeméten vagy a közelében, 20-26 közötti lányok. A véleményemet az is befolyásolta, hogy adott oldalon mennyien írtak vissza, és ez attól is függ hogy néz ki az ember. Nyílván ha nem vagyok szép nem is fognak sokan visszaírni, azt meg itt hiába mondom forúmon, hogy szép vagyok... tehát itt a képem, mindenki döntse el, ezzel a képpel rendelkezőnek válaszolna-e: Íme

A levelezésem azzal kezdem: "Szia (lány neve), (nevem) vagyok. Van kedved beszélgetni?" Ennyi, ha én is szimpi vagyok akkor válaszol, nem írok regényt (mint régebben).

 

RTL Randi/Randivonal (Előfizettem) 6/10

Részletesen lehet keresni. Ennyi az egész oldal előnye. Kecskeméten 27 találat lett, ebből kb 10 lánynak van képe. Ebből 5re ráírtam. 3 elolvasta, 2 nem, 0 válasz. Persze, a levélküldés pénzes dolog s nem az olcsók közé tartozik, inkább közepes árfekvés.

 

CUPYDO (Nem fizettem elő) 5/10

 

Csak előfizetéssel lehet városra szűkíteni a keresést. Főleg fővárosiak vannak fent. Kb 2-3 "nekik bejössz" jelőlésem jön hetente, persze az ország másik feléből meg Budapestről. HIhető amikor minden másik oldalon nem jön semmi, itt meg 2-3 naponta. A keresőt végig lehet böngészni, kb 20 perc görgetés után ha 6-7 Kecskemétit találtam.

Jönnek a jelölések, feltehetően kapuk, kevés vidéki lány van fent.

 

Lelki-társ (Nem fizettem elő) 2/10

 

Keresőjében nincs opció a helyre. Micsoda? Igen, ömlesztve vannak mindenhonnan, tehát marad az hogy átnézz 30 oldalnyi találatot és mazsolázz. Halott oldalnak tűnik, nem javaslom még a regisztrációt sem.

 

Love. hu (Nem fizettem elő) 5/10

 

Sexpartnek kereső is, így eléggé híg a felhozatal. A találatok tizede leszbikus. Jó a kersője, egyszerű. Kiszűri a régen belépett tagokat s azok nincsenek benne a keresőben. Ingyen levelezés van. 6 lányra írtam rá, 3 elolvasta, 0 válasz.

 

Szívküldi (Nem fizettem elő) 2/10

 

Kevés találat és azok mind inaktívnak tűnnek, 3-4 lányra írtam rá, 0 válasz. Egy lány írt rá, válaszoltan neki, azóta nincs válasz. Halott oldalnak tűnik.

 

PartKeresek (Nem fizettem elő) 2/10

 

1 találat, ráírtam, nincs válasz. Halott oldal, egyszerű kereső.

 

Randik. hu (Nem fizettem elő) 3/10

41 találat, 19 képpel, mind régi regisztrációnak tűnik, inaktív mindenki, Halott oldalnak néz ki. Egyszerű kereső.

 

Első Találkozás (Nem fizettem elő) 4/10

 

5 talált, 3ra ráírtam, 0 válasz. Kevés aktivitás. Szép dizájn az oldalon, egyszerű kereső.

 

Parom. hu (Nem fizettem elő) 6/10

 

Havi 7 ingyen levél. Egyszerű kereső. 43 találat, 20-25 képpel rendelkezik. 15-re írtam rá, 4 olvasta el, 0 válasz.

 

Badoo (költöttem rá) 6/10

 

Sok tag, sok új tag. Drága. Nem tudsz meg sokat az emberek adatlapja alapján. Sok, nagyon sok régi profil. Ráírtam vagy 50 lányra, kb ha 2 válaszom jött. Komolytalan oldal, nem tartós párkapcsolat keresésére szolgál.

 

Tinder (nem költöttem rá) 6/10

 

3 egyezés kb 300 húzogatás után, s azok a lányok sem válaszoltak. Pedig nem vagyok válogatós, 1ből 9et jobb felé húztam.

 

YourDate (Nem fizettem elő) 2/10

 

0 talált, megnövelve a keresési távolságot, akkor is csak pár találat volt. Nagyon kevés tag, inaktívak, halott oldalnak néz ki.

 

Be2 (Nem fizettem elő) 1?/10

 

Van találat, 29 levelem jött, 115 kapcsolatot ír. Persze mindent csak akkor láthatok ha előfizetek, de az itt fórumon lévő tapasztalatok lebeszéltek. Lehúzós oldal. komolyan, hogy jönne 29 levelem, ha nem kezdeményezek. Többi oldalon 100ból 1 ír vissza, itt meg 29 RÁMírt. Hihető...

 

Waplog (nem költöttem rá) 4/10

 

Sok találat, vagy 50 lányra ráírtam, 0 válasz. Halottnak tűnik az oldal.

 

Paratlan. hu (Nem fizettem elő) 5/10

 

Napi 2 ingyen levél, szinte csak képpel rendelkező tagok, de nincs válasz. 17 levélből 1 válasz sem jött, így arra következtetek, hogy halott az oldal.

 

Iooo (Előfizettem) 3/10

 

Lehúzós oldalnak tarom. Van találat, több tucat, sok képpel de ismét csak halott oldallal van dolgunk. Prémiumot fizettem elő, nem alapot. Így arra is ráírhatok akivel nincs szimpátia. Ha elkezdünk egy beszélgetést akkor az előfizetés után is lehet folytatni. Persze, ha a lány is hozzászól. Érdekes módon a prémium lejárta után bejelölt egy lány aki mindenben bejött, mondom magamban, az istenit csak elő kell ismét fizetni, hogy ne hagyjam ezt a lehetőséget. Persze közös szimpátiában itt van a lány adatlapja, de keresőből nem találni ezt az adatlapot és nem is válaszolt azóta. Biztosra veszem hogy lehúzás. Halott oldal egyébként.

 

Elittárs (Előfizettem) 6/10

 

Túl körülményes, sok dolog kell a regeléshez. 5 találatom volt, 3ra írtam rá, 0 válasz. A keresési tartományomban az oldal halottnak tekinthető.

 

Spirittárs (Nem fizettem elő) 2/10

 

1 találat. Kevés tag.

 

 

Felszedlek. hu (Nem fizettem elő) 2/10

 

2 talált, mindkettőre ráírtam, 0 válasz. Tipikus halott oldal.

 

Kedvesem. hu (Nem fizettem elő) 1/10

 

Teljesen halott oldal.

 

LoveBox (Nem fizettem elő) 2/10

 

Szintén halott oldal. Kamu üzi jön, hogy nem beszélem a nyelved de megismernélek, de külföldön vagyok stb. 8ra írtam rá, 0 válasz.

 

Twoo (Előfizettem) 5/10

 

Többet vártam az oldaltól. Olcsó, sok fiatal tag, sok tag összeségében, de a profilok 2/3-a régi, nagyon régi. Sorba raktam a tagokat, újak előre és a 2. oldal közepén találhatót megtaláltam facebookon. Ott már gyermeke született. Így kb arra jutottam, hogy csak pár lehet aktív lehet a találataimból.

 

Tesztre vár (s előfizetésre) a Cronos és CsajokésPasik oldal.

 

Üdv,