Törölt nick Creative Commons License 2018.11.13 0 0 106060

A történetben szvsz teljesen mindegy, hogy igaz vagy sem, a szomorú viszont az, hogy senki semmi kivetni valót nem talál benne.

A topik kellő májfunkcióval rendelkező tagjai (nyilván velem együtt), hogy beleillik a sorozat és a nyilatkozatai alapján kialakult elképzeléseinkbe Horváth Ádámról, de ennél is szomorúbb, hogy ezek szerint Trokán meg Kulka sem igazán látja, miről is mesélnek igazán.

Ismétlem, ebből a szempontból mindegy a sztori igazságtartalma, mert könnyen lehet, hogy Kulkáé igaz, Trokáné meg nem, de annyi mindent elmond az alkotók profi hozzáállásáról (gondolom, a Mester a BBC tanfolyamnak erről az órájáról a Mester gyomorrontás* miatt hiányozhatott) 

Magyarán, hogy gyakorlatilag pofára vagy egyéb esetleges szempontok alapján adunk munkát, nem annak alapján, hogy van a karakter, akiről van egy elképzelés, és ahhoz keresünk egy színészt, aki a legjobban (vagy legalább jól) tudja hozni. 

Ennek a hozáállásnak a szerves része, hogy nem olyan karakter került a sorozatba, aki eőre tudta vinni a történetet vagy volt valami funkciója abban, hanem hogy volt-e egy olyan barátja, ismerőse, akinek épp meló kellett.

Logikus tehát, hogy a néző meg se rezdül, a színész (Trokán) is ehhez az egész hozzáálláshoz igazította a kis sztoriját. Nem rosszat akar vagy pláne nem tódítani, csak egyszerűen ez volt jellemző :-D

 

*talán az Etus és Sixai által megörökített londoni diétát próbálta ki éppen?

Előzmény: Alpári Gnác (106057)