Jozsó Creative Commons License 2018.11.12 0 0 17088

EPF65BR PowerForce

 

Végig néztem és tényleg ez volt az egyetlen, amihez abban az árban adtak turbo kefét. Tudtam, hogy meg tudom venni külön is, de vmi 12-13k körül van, az meg szükségtelenül megdobta volna a projektet. Alapból 40k volt a MM-ban, de pont kifogtam vmi akciót, így 36k lett a vége.

 

Szűk egy hét ismeretség alatt nagyon megtetszett, én nem látok rajta semmi gagyi kinézetet, teljesen jól van összerakva. Az biztos, hogy durván erősen szív, alig lehet arrébb tolni a fejet a szőnyegpadlón de ez így jó, ezt szerettem volna. Turbo fej egyelőre nem sokat lett használva, de amikor kipróbáltam mókás volt.

 

Használtam linóleumon is, másik fejjel, az is hibátlan volt. Egyetlen furcsaság van, amit még szoknom kell, hogy mikor bekapcsolom nem azonnal pörög fel a motor. Érzésre ez nem bug, hanem feature, viszont így azt hiszem, hogy nem sikerült a bekapcsolás, megnyomom mégegyszer, erre viszont már ki is kapcsol.

 

Porzsák után végig túrtam a netet, magyar külföldi oldalak. Találtam egyet, most várom, hogy megérkezzen a porzsák, hogy tudjak nyilatkozni, hogy ajánlom-e.

Előzmény: Teaway (17087)