Lecso11 Creative Commons License 2018.11.05 0 3 15528

Ég és föld volt a két félidő közötti különbség, az első nagyjából ugyanaz volt, mint Sopronban, amely egyébként az elmúlt sok éve legalja volt minőségben. Aztán teljesen megváltozott minden a fordulás után, végre nem csoszogtunk a pályán, végre nem tétlen ácsorgás, reménytelen passzolgatás ment, hanem elkezdtünk gyorsan, pörögve játszani. Lepattanók, labdaszerzések, de még kapott kosár után is egyből sprint támadásra - egyszerűen nem is lehet mást játszani most már. Ehhez persze kellett az új ember is, aki erre abszolút vevő és alkalmas is.

 

Reggie volt talán az egyetlen aki végig magas szinten játszott, neki szerintem még tovább javulhat a játéka Shepherd érkezésével. Lilov a második félidőben kegyetlen volt (az elsőben még egy sima ziccert se tudott bedobni), szinte mindent mindenhonnan emberről is bevert. Egyedül centerposzton voltunk nagy bajban a második félidőben is, Marko nem bír 40 percet, ez érthető, sajnos Harazin pedig 0 ráhatással volt a játékra.

Markovics top csere volt megint, sajnos a végén kimaradt a triplája, pedig akkor nemcsak ő mehetett volna a mennybe, hanem a csapatnak is nagy lökést adhatott volna. De nincs, ha és sajnos igaz, hogy jelen helyzetünkben a 2 pontos vereség is ugyanannyit ér, mint a 30. 

 

Ettől függetlenül magasan ez a 20 perc volt az idény legjobbja (persze eddig nem volt Shepherd és eddig nem volt magasan a mérce...), ami persze 240 perc játék után nem sok.

 

Amúgy megint ott volt vagy 60 ember Kaposvárról, továbbra is tartom, hogy nem sok csapat van, ahol ennyi ember járna meccsre ilyen helyzetben. Ezt pedig meg kellene becsülni.