RED JOHN2 Creative Commons License 2018.10.18 0 0 8954

Kedves eesooc!

 

Tudja, a feltett kérdésére a választ először annak a Szendrődi nevű ügyész embernek kellene megadnia, aki több károsult előtt veöres fejjel kinyögte, hogy a csalás bűncselekménye a vádiratba azért nem kerülhetett bele, mert felsőbb utasítást kapott erre!

Gondoljon csak abba, ha a BAUMAG helyett mi befektetők lettünk volna a potenciális sértettek, akkor bizony a "CSALÁSNAK" bele kellett volna kerülnie a vádiratba, ha akarták volna, ha nem, mert nem tudták, mert nem lehetett volna már tovább palástolni!

Azért sem tehették meg, mert különben a csalások kezdete, szálai, visszavezethetők lettek volna már a cégbejegyzés időpontjára, ami beverte volna tokkal vonóval a bejegyző cégbírót és bűnbandáját!

EZT akarták gyorsan elkerülni, meg értelemszerűen, ennek további szövődményeit, ami nagyon meleg lett volna még sok sok bűnrészesnek!

AZ is vérlázító, hogy a vádiratnak az a BAUMAG a sértettje, aki 160 milliárd forint értékben értékesített FIKTÍV üzletrészeket, és ami már magában a csaló BALÁZS LÁSZLÓ!   

AKKOR most hogy is van ez, a fals ügyészi vádirat szerint, 70. ezer jegyzett tőke mellett, BALÁZS LÁSZLÓ saját magának okozott volna 40 milliárdos vagyoni hátrányt!? 

Én ezt így azért nem szeretném elhinni, viszont velem ellentétben a bíróságon a büntetős bíró, és a veöres fejű, megrémült ügyész már igen, mert a tárgyalási napokon egyszer sem röhögték magukat el!   

Remek színészi képességről tettek tanúbizonyságot azzal, hogy végig pókerarcot vettek fel! 

Egyébként ön tudja a feltett kérdéseimre a helyes választ? 

Látja még erre is képtelenek!

Azért tettem fel, mert ezek még jobban megértetik önökkel a szövetkezeti csalásokat!        

LEGALÁBB PRÓBÁLJA MEG, DE AZ SE BAJ, HA NEM TUDJA, JÓ SZÁNDÉKKAL ELMAGYARÁZOM UTÁNA!