llang-ilang Creative Commons License 2018.10.18 -2 0 163605

"Elhalgatásra utaló kifejezés, vagy utalás nincs benne. Vagyis erre utaló buzditás."

 

A testvér azt irja hogy az ügyröl minden információt visszatartottak. Vagyis titkolták. Mi nem akadájozzuk a hatóság munkáját, na de az idevonatkozó adatokat nem adjuk ki. Erre mondják hogy bort iszik és vizet prédikál?

 

 

 

"Nincs vádló, nincs vád. ezt tessék megérteni! :)"  Akkor miért bocsájtották el az illető vént ha ártatlan?

 

Ártatlan vagy vén-testvér, fogd a kis családodat és menjetek haza-mondta a hű és bölcs vezető testület.  Majd ahogy elmondta a lányod mi nálatok a gyakorlat, délután megeröszakolod és ahogy eddig is tetted és az ágyán ülve sirva imádkozol vele Jehovához...

 

A testvérek nem tudtak mit tenni, ugyan deeeeehogy...

 

Még az un.  "világiaknak" is tisztább erkölcsük van, ahol az a szólás járja hogy "vétkesek közt cinkos aki néma". Ezek a vezetők mind vétkesek mert tudtak róla mi történik mégis kussoltak.

 

Péld 31,8 Nyisd meg a te szádat a mellett, a ki néma  -na itt lett volna a lehetőség hogy tegyenek valamit a gyerekekért.

 

 

Apu elmondta a gyerekeknek, hogy ha szólnak róla mi történik otthon, valakinek nagy baja fog esni. És láss csodát nem vállalták a szembesitést... menjetek csak haza testvér...

 

 

"nem irhatják ki.1.adatvédelem " Hát persze, az erőszaktevő személyi jogai nehogy sérüljenek. Inkább a lányait erőszakolja tovább a testvér.

 

 

 

"HA a lányok,vagy csakaz egyik, valóban büntetést óhajt az apjának, akkor Kérem elmegy szépen az u.n. világi hatósághoz, és ott indít egy eljárást."

 

 

Ez megtörtént most, de az örtorony ellen inditottak eljárást, mert tudtak a dologrol mégsem tettek semmit. Sőt eltitkolták. Még most is titkolják. Tegnap is ezért fizettek ki 1 millio 2százezer forintot, és ma is ennyit fognak.

 

 

"az 1. iskola nemjelentette. 2. kórház nemjelentette."  Az iskolában mindig ragaszkodott hozzá az apuka hogy jelenlegyen ő is mikor a lányával beszélnek,  akit kiokositott hogy miket kell hazudnia a foltokrol.

 

 

 

Ugylátom eléggé kisiklott az erkölcsi mércéd és ilyen jogi paragrafusokkal próbálod mosdatni a szerecsent. Jo és rossz között nem ilyen nehéz különbséget tenni mint ahogy itt lefested.

 

 

 

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (163601)