RED JOHN2 Creative Commons License 2018.10.17 0 0 8948

Képzelje, bennem az erősödött meg, hogy egyre másra szaporodnak a klóntestvérei, úgy ám!

Nemsokára nagyot fog koppanni, mert szembesülni fog az eddigi fals állításaival!

Köti az ebet a karóhoz, még most sem érti meg, a legnagyobb bizonyíték, a kezünkben lévő hamis magánokirat(ok), amire ismételten felhívtam mindenki figyelmét, és ami 

már önmagában óriási előrelépés volt!     

Emlékszik, hogy ezt az igazat mondó hányszor rágta a szánkba, amit sokan még a mai napig is képtelenek felfogni, képtelenek megérteni! 

MERT mondja meg őszintén, korábban önnek, egyáltalán volt fogalma arról, hogy valójában "milyen bűncselekménnyel" okozták a kárát, amíg itt a fórumon nem hozták a tudomására???

Bizonyosan, hogy nem!    

Azzal, hogy folyamatosan másokat nyüstöl, még a problémáink nem fognak megoldódni, de egyébként más lehetőség is, úgy ön, mint mindenki más számára rendelkezésre áll! 

AZ igazat mondót bombázó kérdéseit, nemes egyszerűséggel, ugyanúgy feltehetné az ugyanazon bizonyítékokkal rendelkező három nagy szaktekintélyű bácsinak, akik még hallgatva, biztos lehet abban, hogy figyelemmel kísérik az itt történteket!    

MITŐL fél, legyen ehhez is bátorsága! 

Ahogyan érveltem, rajta kívül is van élet, ne csak benne gondolkodjon, ne csak tőle várja a sikert, ha nem ért valamit, nagyon egyszerű, keresse fel a PETÍCIÓT

megszövegező szakjogászt, vagy a nagy tiszteletű DEMETER urat, akik biztosan hasznos tanácsokkal fogják majd ellátni, hiszen erre hívatottak!

Azért ragaszkodik betegesen ennyire az igazat mondóhoz, mert már csak benne látja a kiutat, mert már csak benne bízik igazán???             

Jól tenné, ha felhagyna ezzel!

Most már tényleg csak a PETÍCIÓRA koncentrálok, ezt javaslom önnek is!