1/2VÉR Creative Commons License 2018.10.17 0 0 8945

Tisztelt Károsultak!

 

Igazából nincs jelentősége annak, hogy megerősödött bennem, hogy azigazmondo és RED JOHN2 mégis csak azonos személyek. Míg a feltűnési viszketegségben szenvedő azigazmondo október 8-án végleg elbúcsúzott, addig RED JONH2 néven tovább fárasztja a fórumozókat, de sem újabbat, sem érdemi megoldást nem mutat fel.

 

Eddig azt hangoztatta,  hogy valamennyi károsult nevében és javára cselekszik, utóbb  pedig azt javasolta, hogy mindenki szabadon felhasználhatja az általa feltárt bizonyítékokat, és ki-ki pereskedhet saját maga. RED JOHN2 milyen felhatalmazással bír, hogy azigazmondo bizonyítékait felajánlja bárki javára?

 

Csak arra nincs válasz, hogy a többszörösen elévült cselekmények miatt miként lehetne bármilyen pert is kezdeményezni.

 

Valaki felvetette, hogy a tulajdonjogi igények nem évülnek el, így a Baumag-vagyon időkorlátozás nélkül "visszakövetelhető".

 

Csakhogy a Baumag-vagyonhoz a károsultaknak a telekkönyvi nyilvántartás szerint semmi küzük, a jogerős ítélet szerint pedig a károsultak nem sértettjei az ügynek, márpedig tulajdonjogi igazolások, és a sértetti jogállás hiánya magánindítvány előterjesztését kizárja.

 

Miként képzeli el azigazmondo-RED JOHN2 a sértetté válást, és a telekklönyvi tulajdonjogi bejegyzés megszerzését? 

 

Ha még továbbra is akarna azigazmondo, vagy RED JOHN2 bármit is mondani, ezeket a kérdéseket válaszolja meg. A bizonyítékokat és az azok közötti összefüggéseket, újfajta értelmezésüket már kívülről tudjuk.