Törölt nick Creative Commons License 2018.10.16 0 0 91955

Annak is van, de egyszerűen ki tudod próbálni. Fogj egy íróasztali lámpát ami csak lefelé világít és tedd az asszony kezébe a plafon közepén, majd nézz szét. (hosszabbítóról természetesen) Ezután menj a hosszú fal mellé és a "plafonlámpa" helyét világítsd meg ugyanazzal a lámpával, majd nézz szét. Itt csak a különbséget kéne érezned, mennyire más egy szórt fény mint egy lefelé vert. Az oldalvilágítás kábé olyasmi mint az a giccses falidíszbe dugott karácsonyfasor, azzal a különbséggel, hogy az egy vaak és tényleg rossz a szemnek, mert alatta sötét a fal és éles a kontraszt a megvilágított-nem megvilágított felület között. Rühellem. Hangulatvilágításnak hívják, de konkrétan szemkiverő giccs.

Amit linkeltél az eredendően vonalizzó volt. Egy sima izzólámpának az izzószála volt benne egyenesen kifeszítve, ez pedig abba a foglalatba tehető ledesítő upgrade. Ne ilyet vegyél!!!

Erre indulj el: led bútorvilágító
Több is van, T5, T8, hideg, meleg
2 ilyen 60 centis pont beterítene. Aztán szabad fantáziád szerint variálhatsz, légy kreatív! Szerintem ezek egyáltalán nem drágák, simán bevállalható egy próbára. s ha mégse jön be, feltolhatod a garázsba, konyhába, padlásra. Nekem egy 30 centis az íróasztal alá van csavarozva, ha bármit leejtenék, lássam hol van :)

http://v-tachungary.hu/webaruhaz/led-b%C3%BAtorvil%C3%A1g%C3%ADt%C3%B3/t5-led-butorvilagito-lampatest/v-tac-t5-led-lampatest-7w-60cm-cw-6171-detail

Előzmény: stukov1 (91954)