RED JOHN2 Creative Commons License 2018.10.16 0 0 8944

AZZAL kezdeném, hogy nekem szándékomban sincs bárkit is alulértékelni, miért is tenném, ezért jó lenne, ha ezen célzást végre befejezné!     

Hagyjon már fel ezzel a szereppel, gondolom nem ez az erőssége! 

Kicsit félreértett, én, csak az ön által tett kijelentésére, vagyis, hogy nem látom értelmét sem....., értettem azt, hogy van igazság abban amit mond, másra nem!

AZ igazat mondó írásaiból következtetve szerintem teljesen egyértelmű és világos, hogy kik vannak a bögyében, valójában kiket is akart perbe hívni!

Egyébként, nélküle is van élet, ezért sem kellene céltalanul tovább bolyonganunk a város peremén!

BE le kell vágnunk a közepébe, úgy ám!

Ehhez kell egy jól felkészült jogász, és egy vélhetően hozzáértő közgazdász, ami szerintem adva is van, a leendő PETÍCIÓT megszerkesztő DEMETER csapatnál!

Tudja a legnagyobb bizonyítékunk, ami egyben a hivatkozási alapunk is, mindenki kezében ott lapul, ami nem más, mint maga az ingatlanszövetkezetek HAMIS MAGÁNOKIRATAI, azaz a SEMMIS, ÉRVÉNYTELEN, üzletrész adás-vételi szerződései, célrészjegy megállapodásai!!!

Ezeket a semmis, érvénytelen szerződéseket, megállapodásokat, azok tartalmát, az igen felkészült cégbírók már a cégbejegyzéseknél sem tudták, vagy egyáltalán nem is akarták helyesen értelmezni!    

ERRE egy nagyon kedves volt LB. bíró gondolata jutott most eszembe, aki úgy fogalmazott, EGY BÍRÓNAK, EGY ÜGYÉSZNEK, AZ ERKÖLCSE A LEGJOBB FEGYVER A KEZÉBEN! AMIT ezidáig sajnos nem éreztem!

DE ez kijelenthető, az utasított, a fals nyomozásokat lefolytató, fogalomzavarós rendőri szervekre, az igen felkészült, fals vádiratokat beterjesztő ügyészekre, a PSZÁF állítólag hozzáértő jogászaira, közgazdászaira, az ügyesen zsebre dolgozó értékpapír elemzőkre (lásd. QUAESTOR fiktív vállalati kötvények)de, még sorolhatnám tovább!     

Ezek a "FIKCÍÓK" már önmagukban mindent bevernek, a fontossági sorrendben, csak utána jöhetnek számításba az igazat mondó brutális bizonyítékai, azok a bizonyítékok, amik Szabados András, Patyi István bácsinál, valamint a nagy nagy tiszteletnek örvendő Dr. Ruttkay Géza ügyvéd úrnál is mindvégig fellelhetőek voltak, csak-hát, ki tudja miért, mint látjuk, tapasztaljuk,"nemigazán akartak élni vele"!!!      

ÉS még valami, én úgy értékelem, hogy az igazat mondó írásaival nem piszkálódni, szórakozni akart, hanem mások hibáira felhívni a figyelmünket, és azokat helyrehozni!      AZ is lehet, hogy rosszul tette, lehet, hogy egyáltalán nem is kellett volna???

MINDENKI MAGA DÖNTSE EL!!!      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ez