1/2VÉR Creative Commons License 2018.10.15 0 0 8943

Kedves RED JOHN2!

 

Maga is szellemileg annyira alultápláltnak tekintí a baumag károsultakat, mint azigazmondo.

 

Azigazmondo eső utáni okításait sem megismételni, de különösen mantrázni nem kellene, mert már ő is elégszer ismételgette ugyanazokat az észrevételeket. Olvassa csak vissza az írását! Most is ugyanazt teszi, holott első mondatában elismerte, hogy igazam van abban a kérdésben, amelyet feltettem azigazmondonak, mely így hangzik: "azigazmondó adós maradt többszöri sürgetésre is azzal a válasszal, hogy ezzel a szerteágazó, és állítólag dokumentált bizonyítéktömeggel a birtokában milyen jogi fórumon és milyen jogi alapon (kik ellen) és mikor tud olyan eredményt elérni, amelynek vége legalább az ő kármegtérülése lenne."

 

Miért nem tette fel maga is az önt érdeklő kérdést, miért dícséri tovább azt, aki kellően felcsigázta ugyan az érintettek érdeklődését, de adós maradt a lelken kívül a testet (pénztárcát) is kielégítő élmény lehetőségének a szolgáltatásával.

 

Kenegethetik egymás mellét zsírhállyal, attól a megszólított publikum még néma marad afeletti szégyenében, hogy ezekre az alapvető és nyilvánvaló összefüggésekre ők nem jöttek rá. (Természetesen a szégyen rám is vonatkozik!)

 

Talán valami élénkséget lehetne vinni a pillanatnyi érdektelenségbe, ha a beverő dokumentumokkal kikövezett utat is megmutatnák a fórumozóknak. 

 

Vagy magát a dícséretes ráeszmélésen túl a katarzist is nyújtó sikerélmény bármilyen lehetősége nem is érdekli?

 

Ezek után van-e saját kérdése azigazmondohoz?

 

A petíció szövege szempontjából szerintem teljesen értelmetlen és céltalan a mi büszke kormányunkat bármivel is szembesíteni, mert az arcukra kent temérdek szart eddig is úgy majszolták szét magukon, mintha fabulon lenne. (Hifi után szabadon)

 

Én arra lennék leginkább kíváncsi, hogy milyen nagy beharangozott csinadrattával lesz a petíció átadva a miniszterelnöknek és a száz fullajtárjának, és hogy mekkora lesz az esemény sajtóvisszhangja?