Fagaki Creative Commons License 2018.10.15 0 0 12706

Sziasztok!

Mi 1 napot voltunk Dubaiban. A Rose Rayhaan Rotana szállodában szálltunk meg. Csak ajánlani tudom! Panorámás szobát foglaltunk (9-36) emeletig, de mivel korán odaértünk, így az első rendelkezésre álló szobát megkaptuk.  A 65. emelten egy lakosztályt!!! Nagyon jó fejek voltak végig mindenre készségesen válaszoltak bármi hülyeséget kérdeztünk. Van ingyenes shuttle járata a legfontosabb helyszínekre.

A reptérről taxival mentünk, a forgalmat irányítják, így csak oda kell állni a taxi állomásra és oda terelik a taxikat. A díj 20 AED-ről indult ott, így 55 AED-t fiezttünk.

Mindenki beszél angolul és nagyon nagyon kedvesek.

Mi is a headouton foglaltunk jegyet a Burj Kalifába, fél 5-re. Érdekes volt, de sokkal többet nem adott mint a szállodai kilátás, így ahoz képest milyen drága volt, ár-érték arányban nem volt annyira meggyőző. Akkor már inkább délelőtt olcsóbb. Este érdemesebb lehet felmenni, mikor már megy a szökőkút is. A pálmasziget nem látszott a párától.

A tengerparton csak a víz közelében lehet fürdőruhában lenni, így oda érdemes készülni valami lepellel ha már el akar indulni az ember wc-re.

A la mer tengerparton voltunk egy kicsit, 11-től már brutál meleg volt. Nekem a talpam megégett a homokban.

A szökőkút többet adott, mint vártam. Fantasztikus hangulata volt a térnek és az egész show-nak.

Sajnos a piacra már nem jutottunk ki, ennnyi fért bele 1 napunkba.

Vízipipa dohányt a vámmentes boltban tudtam olcsón venni, de nem nagyon tudtunk vásárolgatni mert a Mallban és környékén minden nagyon drága volt.

Összességében tényleg olyan az életérzés Dubaiban mint ahogy az a turista csalogató videókban van. Nem csalás nem ámítás :)