RED JOHN2 Creative Commons License 2018.10.15 0 0 8942

Van igazság abban amit mond!

Én csak úgy tudtam segíteni, hogy visszaadtam azt, amit az igazat mondó korábban megosztott velünk!

Nem az ördögtől való amit az elejétől kezdve állított, és nem is ő találta fel a spanyol viaszt, ezért sem hihető továbbá, hogy rajta kívül más nem tudta volna az ügyfelek sérelmére elkövetett bűncselekmények kiváltó okait megállapítani, az egyszerű, jól értelmezhető jogügyletekből, valamint azoknak "valótlan tartalmát" helyesen értelmezni, ez teljesen kizárt!  

EZ egy jogásznak, közgazdásznak alapjában erkölcsi kötelessége lett volna, amihez nem férhet kétség!  

Pedig ehhez más nem kellett, csak egy hamis magánokirat, meg egy icike-picike tisztesség, de még ez sem volt meg bennük, úgy bizony!

HA eleve a fals, vagy hiányos tényállásra alapozzuk a kártérítési igényünket, akkor az ítélet is önmagáért fog beszélni!

HA eleve fals, hiányos egy vádirat, akkor az ítélet se fogja elmarasztalni a szövetkezetek tisztségviselőit az általuk elkövetett bűncselekményekért, amit a Btk., csalásnak   

nevesít, és ami sajnálatosan pontosan az ingatlanszövetkezeti perekre volt jellemző!     

Kicsit gondolkodjon el ezen, valamint azon is, az hogyan történhetett meg, hogy valamennyi ingatlanszövetkezeti irodában, az ügyfelekkel minden esetben eleve már valótlan tartalmú hamis magánokiratokat írattak alá, ami azt is jelentette egyben, hogy a pénztári befizetések után már mindenki kezébe, semmis, érvénytelen szerződések, megállapodások kerültek, és amivel boldogan kisétáltak, az akkor még nem tudott vesztőhelyükről, ami azért vérlázító, mert mindezeket a csaló bűnbandák alkalmazottai pókerarccal végig is néztek, és mint utólag kiderült, BÜNTETLENÜL, mert a "CSALÁSOKÉRT" nem lettek elítélve!!!  

DE nem vitás, ugyanígy jártak a QUAESTOROS ügyfelek is!

Ugye, ezek után már nem is olyan nehéz megérteni, hogy az igazat mondó hozzászólásaival, mire akart valójában rávilágítani! 

Én is csak most értettem meg igazán, hogy mit, miért is tett, de ahogyan tapasztalom, sokan még most sem értik, ami elkeserítő!

Pedig ezért volt nagyon fontos, az igazat mondó eddigi betöltött szerepe!  

NEM tudom, hogy elért-e valamit ezzel, ezt józan ésszel önöknek kell eldönteniük!