1/2VÉR Creative Commons License 2018.10.14 0 0 8940

Kedves RED JOHN2!

 

Nem látom értelmét sem ampfeltrudle, sem pedig Szögesdeszka replikájának az ön ugyancsak nem kedves megnyilvánulásaira...

 

Ezzel együtt maga valóban nem tett itt semmi többet, mint, hogy agyon dícsérte azigazmondót, aki valóban csokorba fogta a Baumag-történet bűnös szálait, mely ön szerint jelenleg a maximum.

 

Előző bejegyzésében megkérdezte: mi többet lehetne ennél tenni?

 

Hát akkor most elmondom, hogy mi az én és gondolom, még mások hiányérzete: azigazmondó adós maradt többszöri sürgetésre is azzal a válasszal, hogy ezzel a szerteágazó, és állítólag dokumentált bizonyítéktömeggel a birtokában milyen jogi fórumon és milyen jogi alapon és mikor tud olyan eredményt elérni, amelynek vége legalább az ő kármegtérülése lenne.

 

Azigazmondó megsértődött, amiért elenyésző mennyíségű dícseretet kapott nyakfogom aláírásgyűjtés ötletével szemben, amely ugyanúgy eredménytelenségre van ítélve, mint ahogyan pusztába káltott szó marad azigazmondó még oly igaz "meséje" is. 

 

nyakfogom aláírásgyűjtés-ötletének puding próbája azért lesz keserű csalódás, mert az idő múlásával elveszítette az eszenciáját, a még oly ütős bizonyítékok pedig mit sem érnek, ha a károsultakon kívül egyetlen hivatalos és aktuális fórum sem tud róla.

 

Igazi dícséret azért járna azigazmondónak, ha bizonyítékait kamatoztatni is tudná.

 

Ennek hiányában üres levegő csépelés ami azigazmondó közleménye körül utólag kialakult.