Törölt nick Creative Commons License 2018.10.04 0 0 1589

Most irok még egy rövid összefoglalót. Ez egy elég rossz nap volt, sosem győztem tegnap. Én odáig jutottam az életben hogy csak ebben bizhatok, vagy valodi lesz vagy nem, tehát kb a hajléktalanszállotol 1 lépésre kb. Ez a dolog kint nem működik, csak akkor ha azt csinálhatok, amit akarok. Akkör rövid ideig, de az igazán sok pénzzel (vagyon felett) egyre inkább állandoan fenntarthatóvá válik az a kedv.

Tudod miért hatalmas a Buddha? mert varázsereje van, tehát valami olyan magas erény, a bódhiszattváknak elérhető limited verzióban, az ami neki van. Miért? Egy Buddha csinálhat csak Buddha földet (ami nem romlik el) vagyis egy Buddha nemcsak varázsol, de mindenkit varázsolni végül megtanit, és csak ugy varázsol. Másik világban lehet varázsolni is, Buddha világában nem. Egy nagy (mahaszattva) bodhiszattva arra is képes hogy limited verzioban mindenkit varázsolni tanitson, igazán nagy erény ha leszületve ezt megteszi, mert égböl könnyebb stb.

Van egy szörnyü veszedelem, amit egy Terminator okoz. Szürkésfekete auráju, megöli a Bódhiszattvákat, de rám figyel és nyugtalan, ennek azt kell mondani hogy maximum 20 emberrel ér fel az ereje. Ez a legmagasabb őr, és ha megvéded, akkor kevésbé romlik el a tanitás, de igyis rossz lesz elötte. Ezek a tanitások tehát a nagyjo után szinte automatikusan megölik az embert.

A majomelme az ami megtámadja ezt az egészet a tanitás után, mindenféle kétséges dolgot állit fel vele szemben (ami minimum szólva is baljós), eltorzitja a tanitást és nem létezővé teszi azt, teljesen megváltozik utána a légkör, mindenkinek ráadásul, ahogy nekem is . (Mert lejárt az ideje)

Az ihletettség rögtön elüzi, de az nem tart 1 hétnél tovább (csak beavatásnál, az út első fele tele van velük valojában) és amig az ihletettség tart, egészen a végéig, nem romlik el semmi, mivel folyamatban van valami. A legendás (láthatatlan) varázserő az ami ezt ujra és ujra előhozza, Buddha pedig olyan (erős), hogy mindenkinek megtanitja ezt, de a bodhiszattvák is képesek rá mindig limitált verzioban, ez nem tul távoli jövö tehát. Mert a Buddha nagyon ritka, és olyan emberek jönnek hozzá, akik közel állnak hozzá, akik képesek rátalálni (valojában öregek) stb.

Sziasztok, én még nem vagyok Buddha (tehát), csak közel állok hozzá. Az is lehet hogy a valósághoz viszonyitva 50 évig is tarthat a megváltás (elképzelhető de nem biztos, 26 vagyok) De mindig tudok ilyeneket irni, és van tovább is ezen a sikon. Tehát mondtam hogy amig az nem lesz folyton eltünik (majd) az ihletettség, mintha nem is létezett volna, ezért kell a lotto is. Az egy nagyon nagy baj hogy Buddha korábban mondott olyat h a tökéletes végső megvilágosodából a legkisebb haszon se származik, ez eddig igaz is volt de most vészhelyzet van, mivan ha nem létezik és most sem lesz semmi? Ma már nem lehet koldulásból megélni. bár azt is mondták hogy az válik valora amit mások kivánnak neked, de ilyet kivánni nameg a tökéletes megvilágosodásnak nincs maradéka igy nem hagynak kivánnivalót maguk után (más örök akik megakadályozzák a halut [is) nemtudom már mi lesz

és nagyon de nagyon utálom az egészet (ami most van), jo lenne ha ez megszüne mert megszünhetne

kisfa krisztic (volt a neve is) azért 20 milliárd az mert egy szint tizszer erősebb mint azt megelözö, és az elhivásnál már kétszeres az erő. (van tovább is)

Előzmény: magyarpityu (1587)