halaloszto Creative Commons License 2018.09.23 0 0 163666

Sziasztok, véleményre van szükségem.

 

Az van, hogy mindig arra gyúrtam, hogy az asztali fűrészen minnél nagyobb legyen jobbra az asztal, hogy minnél szélesebbet tudjak vezető mellett vágni. Viszont nagy darabok tologatása macerás. Pláne ha nincs sok helyem, meg nincs nagy asztal mögötte, amire mehet ami a gépről leér.

 

Régóta halogatom, hogy a marót beleépítsem egy asztalszélesítésbe. Felszabadulna egy kis hely, amit most a dedikált maróasztal foglal el. Viszont ha a laptól balra teszem az asztali fűrészbe, akkor baromi nagy lesz az egész. Ha a laptól jobbra tenném, akkor meglenne a hely a vezetőt messzire rakni. Viszont jobbról van a szögállító tekerője a fűrésznek, nem adja magát ott mellétenni egy dobozt.

 

Viszont amióta van egy lidl-ös merülőfűrészem, nagyon sok mindent azzal vágok. Sokkal egyszerűbb, és azt a pontosságot, amit ilyen nagy daraboknál el akarok érni, simán hozza. Veszek még hozzá jobb lapot, meg gyakorolom hogy a sínt hogyan kell feltnni, és nem fogok többet akarni nagy darabot az asztali körfűrészen vágni.

 

Ekkor viszont nem kell a nagy szélesség az asztalin. Rakhatom a marót a baloldalra, és ha muszáj, a lap baloldalán tudok vele széleset vágni.

 

Ha van bármi gondolatotok, megfontolni való amit kihagytam, szóljatok.


Vajk

 

ps: amit mutattam a nyáron fadobozt, az a bauhausban 2800 forint. darabja. sok meló volt a 10 darab, de tényleg volt értelme.