nappapi Creative Commons License 2018.09.20 0 0 447333

1. Politika nincs benne amit írtam.

2. Ezt írtad a 447185 hozzászóláűsodban.

 

"másik esetem: M7-es hazafelé valamelyik nap, sötétedés után. 130 tempomat, előttem autó a külsőben 125-126-al, tehát nem sokkal lassabban. tükörben látom már egy perce, hogy két kékvillogós jön nálam gyakorlatilag alig gyorsabban és egymás mellett mert látom mind a 4 fényt. messze voltak még.

 

index bal, kimegyek a belsőbe, levillog a csávó. visszamegyek, lelasítok kb 3 km/h-nyit, majd majdnem 1 perc mire odaérnek a villogósok.

 

ez még hagyján, aztán azt látom, hogy ahogy mennek tovább és villognak, elfoglalnak 1,5 sávot, az első egy fekete merci ami megy a belső sávban, mögötte pár méterre egy fekete furgon pont a két sáv között, és túrják le a külső sávból az ott autózókat a leállósávba 130-as tempónál. mit képzelnek ezek?????

 

sajnos a rendszám alapján tudom, hogy ki illetve milyen körből lehetett a forgonban.... háááááát ilyenkor szoktam mondani, hogy mindig a fejétől bűzlik..... semmi sem fáj, az emberek nem számítanak semmit, félelmetes :("

 

Ha látod a kék villogót mi a faszé mégy ki eléjük????? (dőlt betűs részben írtad). Csodálkozol, hogy levillognak????? Örülj, hogy nem vágtak picsán 130-al. Szóval aki itt szabálytalan volt azok nem ők voltak, te voltál a balfék. Valamelyik hsz-ben írtad ez az egyik szakmád, van még mit tanulni :PP

Előzmény: wadam (447331)