giornalista Creative Commons License 2018.09.19 0 0 126454

semmi játék nincs gyakorlatilag semmilyen kezdővel, ez egészen döbbenetes. 

 

Martial és Rashford nem is tudom, hogy a pályán vannak-e, nekem nem tűnnek fel. igaz, 10 percet távol voltam, amíg teát főztem, lehet addig megváltották a világot.

 

minden egyes passz előtt fel kell nézni, mindig keresni kell a másikat. minimális tudatosság, néhány szép keresztlabda. 

 

Pogba gólja zseniális volt, a büntető vicc. és bár nem bele akarom magyarázni a világot egy rossz bírói ítéletbe, de amint nem pöcsölni kezdünk, hanem egyből továbblövünk egy labdát, gyorsítjuk a játékot, rögtön hibázik az ellenfél/bíró.

 

a totyogás kurva idegesítő volt. nagyobb műmáer ez a Pogba, mint Ronaldo valaha, igaz, ma legalább ő csinál dolgokat. de... áhh.

 

látszik az is, hogy nem boldog, Mourinho is fapofával vette tudomásul a gólját. öt napja Smalling fejesénél meg kiszaladt örömében a világból. hát ez van.

 

sajnos igazatok van abban, hogy hiányzik Fellaini, de ennél szomorúbb dolgot nem is lehetne leírni egy United-meccs kapcsán. úgy vezetünk, hogy 15 percig a félpályát alig léptük át, körbelőtték a kapunkat, De Gea több nagyot is védett, és semmi, de tényleg semmi gerincünk, tartásunk vagy tervünk nincs. nem azért húzódunk vissza, hogy átadjuk a területet és kontrázzunk, hanem mert nem tudunk hármat passzolni, hogy kihozzuk a labdát a térfelünkről (0-0-nál még). 

 

sehová nem vezet ez az egész. nem jöhet elég hamar a DoF, hogy ezt "felismerje".