Igen erősen különbözik a véleményünk ezekről a kérdésekről.
Az a baj, hogy kijelentésekkel még vitatkozni sem lehet de ezt már megszoktam tőled :)
Igen, az alkoholtartalom is befolyásolja a bor ízvilágát de hadd kérdezzem meg: Melyik jobban, a sav, vagy az alkoholtartalom?
Ha megemelem egy bor alkoholtartalmát 11-ről 12,5-re, az jobban változtatja meg az ízét mint ha a savat emelném 5-ről 7 re? Ne nevettess már na.
Ha te azt hiszed, hogy egy jó rozéhoz ugyanakkor kell szüretelni a kékszőlőt mint amikor testes vörösbort akarok készíteni, akkor nagyon tévúton jársz :)
És nem, nem kékszőlőből készült fehérbor a rozé :DDD Valami egészen más, másról is szól.
Lehet nem ittál még igazi rozét? Nehezen hiszem.
A lányom soha nem pancsolja az irsait és mégis nagyon finomakat csinál..