Jocó0423 Creative Commons License 2018.09.19 0 0 67063

 

"Egyrészt ezt pontosan tudom, másrészt a mustsűrítménnyen éretlen szőlő mustját felhúzni lényegében ugyanez."

 

Kivéve, hogy elég sok vizet is tesznek hozzá :) Tehát messze nem ugyanaz, hiszen először hígítunk, aztán cukrozunk. Mondom hogy kevered.

 

Idegen cukorral csak az alkoholfokot emeljük, a beltartalmi értékeket nem változtatjuk. A savval beleavatkozunk a bor ízvilágába, ezt gondolom pontosan tudod.

Ezért nem teszik ezt szívesen sokan. Gondolom te sem.

 

Miért is egykutya? Egy savnélküli bor nem bor! Egy alacsonyabb savtartalmú viszont még lehet jó, csak nem rozénak.

Lehet, hogy nem borszőlő de azért nagyon sokan szeretik, még a pálinkáját is :)

 

 

Előzmény: BZoltan (67062)