wadam Creative Commons License 2018.09.18 0 0 447260

örülök, hogy ismét sikerült nem a lényeget észrevenni.

 

képzeld, egy mentős is csinált már hasonlót és azt konkrétan velem.

 

konkrétan egyszer csak megjelent mögöttem szintén az autópályán, vagy nagyon gyorsan jött vagy akkor kapcsolt csak be, mert alig pár másodperccel az eset előtt tűnt fel. én a belsőben előztem egy alig lassabb külsőben haladót. gondolkodtam, hogy mi legyen, fék és vissza-elenged, vagy marad a sebesség (nem volvóval voltam, tehát a gyorsítás szóba sem jöhetett...) és visszamegy a másik elé. maradást döntöttem.

 

konkrétan lekoccolta a balhátuljamat (hozzáért, egy halk csattanás vagy inkább puffanás kíséretében), mert nem volt hajlandó fékezni vagy lesázllni a gázról. és képzeld ki voltam rá akadva nem kicsit. akár félre is lökhetett volna (ugye azt nem kell megmagyaráznom senkinek, hogy mit lehet egy autó hátuljának elmozdításával okozni főleg nagy sebességnél, szép oktató videók találhatóak a youtube-on). és őt is egy felelőtlen f@szkalap sofőrnek tartom és azt kívánom, hogy kerülje el messziről minden családtagomat.

 

kicsit ébredj már fel és olvass vissza, hogy kinek a hozzászólásai vannak tele jelen és múltbéli kormányzó pozícióban ülő janikkal, és kinek a hozzászólásaiban nincsenek ilyenek.

 

segítek: akinek vannak az arról beszél.

akinek nincsenek az nem arról beszél. csak az gondolja ezt, aki annyira okos, hogy gondolatolvasóként belelát a másik fejébe. na ezt én nem tartom túl sokra, na én ezt velem ne, senki se, de ezt azt hiszem már mondtam párszor.... 

 

nagyon sajnállak Titeket, hogy minden szakmai témájú (és ez úgy látom mindegy, hogy autós vagy más szaktéma) a politikai ellenfelet keresitek. nagyon nem vezet ez sehova. higyjétek el. (de persze most is biztos godolatolvasók vagytok és nem is ezeket a mondatokat gondolom amikor írom.... )

Előzmény: fargo (447259)