fargo Creative Commons License 2018.09.18 0 0 447259

Ez tényleg nem bonyolult, nagyon egyszerű a képlet :)

 

Téged nem az zavart, hogy "veszélyeztette" a családodat az az akárki akinek a kísérete letúrt az útról. Ugyanezt simán megteszed és nem cirmogsz, ha egy tűzoltó vagy egy mentő akar elhaladni melletted: lehúzódsz és zokszó nélkül elengeded. Neked az volt a bajod, hogy utálod a pofáját ennek a most kormányzó bagázsnak*, és nem bírtad elviselni, hogy félre kellett állnod az útjukból. Elég tipikus. Még akkor is, ha megpróbálod úgy feltüntetni hogy az ingerültségednek köze sem volt ehhez a tényhez.

 

Láttunk itt már hasonlót. Volt itt egy faxi, aki azért gyűlölte zsigerből, engesztelhetetlenül a patásorbánt, mert egyszer valamelyik balatoni korzón letessékelték őkegyelmét a zorbán útjából, amikor az valami vendéggel ott koszorúzott, vagy mit csinált. Az meg gondolom kekeckedett egy kört, erre bisztosss megfogták és levitték a terepről.

Ez van. Mindenki egyenlő, de vannak még egyenlőbbek. Én is kívánom hogy ezek a hatalmasságok szálljanak le a Zaudi Q7-ről magas lóról oszt viselkedjenek úgy mint egy mezei halandó, de arra még várni kell. Azonban úgy rendezkedik be a mindenkori hatalom, hogy ha nekifeszülsz ezeknek a baromságoknak, akkor a te orrod lesz véres. Szóval egyszerűbb lenyelni a nagy sértődöttségedet a harmadik kétharmad miatt, lehúzódni három másodpercre, hadd menjenek. Ha ez gondot okoz, akkor nem vagy forgalomképes, ezt ugyanis minden jogsival rendelkező autósnak sikerrel kell abszolválnia. Még a zanyósom is képes volt rá. Második tockosra :-D

Előzmény: wadam (447256)