Krepuska Creative Commons License 2018.09.17 0 1 1187

Mi idén másodjára voltunk, ez a válasz arra, hogy jól éreztük-e magunkat. A természet erőit elfogadjuk és alkalmazkodunk, meg persze csodáljuk. Voltam már vendégségben Írországban, ott a parkolóban átcsaptak az autónk fölött a hullámok dagálykor, bármerre mentem, mindig szembe fújta a szél az esőt. És? Pigadia-ban a természet teszi a dolgát az évezredek, milliók alatt, emiatt áll össze a parti homok betonszerű padkákká. Ha valaki közelről megnézi, lát benne milliónyi apró kagylókat. Diakoftis-ban a strand két szélén is van, jobbára a víz alatt. Elhinni a betonozást, nem semmi..

Én imádom a macskákat, semmi bajom velük, Olympos felé kecskét többet látni a hegyekben. Persze, ha valakinek itthon jobb a szúnyog, poloska, parlagfű és egyebek.. Mi tudtuk, hogy 2 éve mennyit költöttünk, így elég pontosan tudtuk kalkulálni, hogy indulás előtt mennyi pénzt váltsunk. Boltban, kölcsönzőben kártyával fizettünk, forintra annyi árfolyamon, mint itthon váltottunk.

Szinte minden nap láttuk a hatalmas kompokat, a hűtőkamionokkal. Ennek bizony van költsége, így mindennek, amit a szigeten eszünk, iszunk.

Ezt a fórumot visszaolvasva nagyon sok hasznos és informatív dolgot lehet megtudni..