Nibiru Creative Commons License 2018.09.11 0 0 176868

Tudja valaki a titkát annak, hogyan lehetne rendes, latte art-ra alkalmas kávé habot készíteni egy Delonghi EC156b-vel? Szépen megemelkedik a felszín, azt hinné az ember, hogy jó, de nem. Akárhogy próbáltam eddig, kudarcot vallottam. Hűtőből veszem elő a 3.5-es tejet és nem és nem. A tetején keletkezik vagy 5 centi úszó hab, meg felmelegíti a tejet a gőz, de nem kerülnek bele a mikrobuborékok ami kéne ahhoz, hogy "rajzolni" tudjak a kávéba. 
Vagy reménytelen a saját pannarello-jával jó habot csinálni és cseréljem le inkább egy Silvia gőzcsövére? 
Szétbarmolni nem akarom, azaz leszedni a műanyag "szoknyát", de olvastam, hogy a régi Silviák (v1 és v2) gőzcsöve kompatibilis valahogy.
Tudom, egy elemes kézi kütyüvel is lehet tökéletes habot csinálni, de még reménykedem, hogy ezt "hagyományos" módon is össze lehet hozni valahogy.