krajci77 Creative Commons License 2018.08.31 0 1 483

sziasztok.

Most jöttem haza Supetarból egy négyfős társasággal. Azért írok mert előtte egy fél évig bújtam a fórumokat és alig találtam valami használhatót.

Szóval úgy látom javarészt azok segítenek itt egymásnak,akik autóval mennek de akik vonattal vagy egyéb módon mennek alig találnak valami használhatót.

Szóval Supetar remek hely több homokos strandja is van. Élelmiszerboltok 100 méterenként vannak. Az étteremek elég drágák 4 -en mindig otthagytunk legalább 20 ezer forintot de inkább többet. Rengeteg mindent lehet bérelni : kocsit,robogót stb. Mi a buszközlekedést választottuk, mert busszal is el lehet jutni a sziget összes pontjára és nem is drága. egy oda-vissza jegy 50 kuna a sziget legtávolabbi pontjára. 

Supetar összes strandja ingyenes természetesen illetve mi találtunk egy nagyon jó szabadidőparkot pinpongasztalokkal bocsa és kuglipályákkal erősítőeszközökkel sakkal. Ezt is bárki használhatja.

úticélok: mi két helyet néztünk meg a szigeten.

1. Bol a Zlatni rat. természetesen kihagyhatatlan program. 50 kuna a jegy oda vissza de érdemes időben odamenni a buszhoz mert hamar megtelik. Elképesztő utakon visz át. Bolban nem javaslom hogy vki szállást foglaljon amugy mert iszonyat drága. Maga a szállás lehet hogy nem de az árak még a supetáiakhoz kéest is 30-50 %-kal magasabbak. Élelmiszerboltot egyszrűen nem találtunk. Maga a strand szerintem abszolut érdemes egyszer megnézni. Az egyik oldalán tikkasztó hőség van a másik végén meg elvisz a szél.

2. Sumartin. ide is megy busz -a képeket amiket feltöltöttem azokon látni a menetrendet. ugyanugy 50 kuna a jegy oda vissza. Nagyon szép település a busz egy másik úton visz igy a sziget másik felét is meg lehet ismerni. Közben megáll Splitskában, Puciscán-ami egészen lenyűgöző hely. Itt vannak nagyon szép öblök lehet strandolni vásárolni, Más érdemlegeset nem találtunk.

Nagyon ajánlott úticél szerintem Brac sziget gyönyörű pálmafás tengerpartokkal gyerekes családoknak főleg.nyugodt de egy érdekes látványos hely nekem nagyon tetszett.