KrisztoferArmin Creative Commons License 2018.08.17 -1 2 12024

Visszautasítom vágyaidat! Én nem társalgok magammal itt a topikban. Én olvasó és véleményező vagyok. Rólad meg ne beszéljünk. Írsz egy történetet még valamikor tavaly év elején azzal a lezárással, hogy folytatod, de szarsz a folytatásra. A szavahihetőségedet ez jól minősíti.

Igen! A történeteimet folytatólagosan írtam meg, ami nem azt jelenti, hogy magammal társalgok. Az, hogy volt néhány olyan kommentelő, aki képes volt megosztani a történeteimmel kapcsolatos véleményét, és ezekre reagáltam, az megint nem azt jelenti, hogy magammal kommunikálok.

Nem tudom megérteni az olyan kritizálókat, akik úgy kritizálnak másokat, akik nem tartják be a saját ígéretüket sem. 2017. februárjában megosztottál egy történetet itt. Az a történet megfogalmazását és átélhetőségét tekintve nagyon jó. A történetet úgy zárod le, hogy folytatni fogod igény szerint. Ezt azóta többen is jelezték neked. A folytatás viszont máig -2018.08.17- késik. Mást viszont nagyon jól tudsz megvádolni.

Tuti, hogy az elsők között leszel, aki lepontozza ezt a kommentemet (bár erre semmilyen bizonyítékot nem tudok majd szolgáltatni), mert képtelen vagy a saját ígéretedet betartani.

 

Üdv: KrisztoferArmin

Előzmény: notrun (12022)