kicsiati Creative Commons License 2018.08.15 0 2 35905

A Franca legalább 2 km a Cameliától. Gyalog lehet, hogy nem fogtok oda elmenni. Viszont a hoteltől alig 2 perc gyalog a Big Ben étterem. Azt ajánlom, mi többször ettünk ott. Szinte mindig telt házas, de azért mindig le tudtunk ülni. A felső teraszról pazar a látvány az öbölre. Olcsó, és finom ételek.

 

Raftingolni nem voltunk. Terveztük, hogy megyünk, (bár nem az Adrával), de arra már nem marad idő. Hajókiránduláson voltunk, azt ki ne hagyjátok. Egész napos, és magyar idegenvezetőkkel, és magyarokkal. Nálunk nagyon jó társaság jött össze.

A hajókapitány ingyen osztogat házi pálinkát. Vigyázzatok, mert nagyon ütős. :-)

 

Mi családostul nyaraltunk, így este nem buliztunk. Este ettünk valamit egy étterembe, és utána egy levezető séta a központban.

 

A gyümölcs árak hazai szinten vannak.

Szeptemberi időjárásról nem tudok nyilatkozni. Mi augusztus elején voltunk, akkor 35 fok  volt minden nap. :-)

 

Fürdeni a repülőtérhez jártunk (Nektek az gyalog messze lesz) Ott lassan mélyülő a víz, apró kavicsos a part, és homokos tenger. Amikor mi voltunk legalább 28 fokos volt a víz, de a parthoz közel 30 is volt. Egyébként a Tivati öbölben a leg melegebb a víz. A Kotoriban már hidegebb, a nyílt tengeren meg még hidegebb, de szerintem ott is volt 25-26 fok.

A szállodátoknak van egy saját medencéje, de ha jól láttam, akkor tengervizet szivattyúznak bele. :-(

Előzmény: babuci 4 (35895)