Zsebóbebó Creative Commons License 2018.08.14 0 0 1153

A szoba leosztás szerintem már az érkezés előtt meg volt. Én amikor lefoglaltam a nyaralást, már akkor rákérdeztem az irodánál, hogy hova fogjuk kapni és azt mondták hogy biztos, hogy tengerre néző lesz. Így is történt, az első emelet 13-as szobáját kaptuk. Szerintem az egyik legjobb, mert a fürdőnek van külön ablaka így huzatot lehet csinálni, ami az éjszakákat kellemessé tette. A többi szoba is már amennyit láttunk belőle) szép tágas, csak picit más elosztással. 

Megérkezést követően a recepción (aznap csak az érkezők miatt, egyébként 9-13-ig van) beregisztráltunk, kifizettük a 3,5 euró idegenforgalmi adót és már mehettünk is a szobába.

A szoba kiosztás szerintem foglalási sorrendben történhet, vagy ki mit szeretne, mert nálunk volt olyan is aki földszinti szobát kapott, bár lehet hogy ő azt is szeretett volna. Amíg van hely jobban lehet válogatni.

Összességében nagyon jó kis apartman, szoba teljesen felszerelt (rezsó, hútő-ami nem zúg még 7-es fokozatban sem :), melegszendvics sütő, két személynek étkészlet). A konnektorok egy kicsit érdekesek, mert a nálunk megszokott aljzat csak egy volt a szobában, de az max a szendvics sütőnek kell, a telefon töltés pedig megoldható volt.

A wifi jól működött, néha voltak kisebb szünetek, de nem volt vele probléma.

Az étteremben mi csak gyros tálat és makarounest ettünk, finom és bőséges volt, kedves kiszolgálással ugyan olyan árakkal mint a központban, talán az italok voltak 1 euróval drágábbak mint bent. De a környéken több étterem is van,róluk nem tudok véleményt mondani, mert azokat nem próbáltuk,de mindig tele voltak (van ahol egész este élő zene is van). 

Előzmény: Krepuska (1152)