RM5906 Creative Commons License 2018.08.08 0 4 12011

Kedves KrisztoferArmin!

Tisztelt Ármin!

 

Szeretném én is megírni a történeteiddel kapcsolatos részletesebb véleményemet.

 

Először is boncolgassuk kicsit a like-k és a dislike-k számát! Ez 33 (like) és 11 (dislike), vagyis a pozitív háromszorosa a negatívnak. Ebből 6 (like), vagyis történetenként 1 (like) az enyém.

 

A saját indokaim:

 

1. Végre valaki stabilan arra használja ezt a topikot, hogy történetet osszon meg és ne párt keressen, vagy önmagát ajánlgassa.

 

2. Azok a kiegészítő dolgok, amiket felvázolsz és hozzávezetik az olvasót ahhoz, ami később le fog zajlani, az nagyon jó.

 

3. Igen! Vannak olyan könyvek, amiket az ember akár többször is szívesen olvas, mert olyan környezetben vagy helyzetben játszódik, amelybe az olvasó bele tudja élni magát. Vannak olyan filmek-filmsorozatok, amelyeket hasonló okokból (vagy éppen nosztalgiából) újból és újból nagyon szívesen néz meg valaki. Az, ahogy írsz Józsiról és a hozzáfűződő korábbi negatív érzésedről, majd arról, hogy abból hogyan lett életed első párkapcsolata. Arról, hogy miként változott meg első sorban miattad a fiú. Azt korosztálytól függetlenül sokan megirigyelhetnék és akár tanulhatnának is tőled! Ahogy (a szövegbe elrejtve) leírod a kinézetét, szinte megjelenik az olvasó előtt. (legalábbis előttem mindig megjelent, ahogy olvastam soraidat).

 

Térjünk át arra a részre is, ahol arról is, hogy megcsaltad őt! Igen, így kell nevezni, hisz egypár voltatok és te lefeküdtél egy másik sráccal. Az is igaz, hogy a flörtölgetés önmagában talán nem baj. De, ha egy srác a másikkal annak ellenére feltűnően flörtöl, hogy a célszemély foglalt, és arról maga a kezdeményező is tud, akkor felmerülhet az, hogy közéjük akar állni. Nálatok is ez volt! Az, hogy te játéknak fogtad fel, az volt az egyik hiba. A másik az, hogy nem ültél le beszélni a fiúval, hogy ez így nem jó, hisz te szereted Józsit. Az viszont mégiscsak mindent elárul a személyiségedről, ahogy akár még az aktus közben is kezelted ezt a dolgot. Nagyon kíváncsi voltál egyfelől Marci hozzáállására az ágyban (vagyis felkeltette a vágyad benned valami újra), de mégis végig az járt az eszedbe, hogy te nem vagy szingli, hisz ott van neked Józsi. Ez a bűntudat, ami benned megvolt. Aztán mégis őszinte tudtál lenni a párodhoz, ami nagyon becsülendő. Főleg tiniként. Az, hogy ezt Józsi kezelte, az viszont azt bizonyította, hogy mennyire szeret téged, és nem hajlandó semmi pénzért elhagyni.

 

4. Ahol párbeszédes rész van, ott a párbeszéd után szerintem kellene egy sorkihagyás, hogy szétválasztható legyen a dolog.

 

Összegzés:

Remek történetek, és várom a folytatást vagy folytatásokat! Remélem lesznek benne még fordulatok.

Előzmény: KrisztoferArmin (12006)