Ludvig12 Creative Commons License 2018.07.31 0 2 449

Nekem kb.30 éve van Remoskám. Nagyon szeretem. Lehet benne ütni mindent, amit sütőben,de sokkal puhább a hús.  Süteményt is lehet sütni benne. kuglófot, azért vanbenne az a kúp .  Legújabban piskótát sütök benne, úgy, hogy a tortaformába öntöm a masszát, és úgy állítom bele a Remoskába. Szép egyenletesen süti, nem púpospdik fel, kivétel után nem esik össze, szóval szuper. Az én gáütőm hátulja jobban süt,mint az eleje, igy állandóan figelni kellett,forgatni,hogy ne égjen meg valamelyik oldala. A kivehető betét a kuglófhoz is használható, de kár kisebb husok,csirkecomb,stb is iy könnebb kiemelni. Én nem erre nem hasznásom,simán az aljára teszem etét nélkül a húsokat.

Előzmény: wattacukor (422)