Törölt nick Creative Commons License 2018.07.22 0 1 11125

Ilyen ez a kabaré:

 

Visszavonul gondolkozni Szél Bernadett, az LMP társelnöke, akit három évre eltiltott párttisztségek viselésétől a párt etikai bizottsága. „A jövővel kapcsolatban fontos és felelős döntéseket kell meghoznom” – írja a közleményben, ami eljutott az Azonnalihoz.

 

"Szélt az LMP etikai bizottsága három évre eltiltotta minden párttisztségtől, miután a párt kongresszusának és politikai tanácsának határozatával ellentétben választókerületi visszalépésekről tárgyalt.  Ám a csavar a történetben az, hogy az eltiltás ellenére Szélnek mégsem kell lemondania a posztjáról. Vagyis úgy tűnik, teljes a káosz a párt háza táján."

 

http://azonnali.hu/cikk/20180719_szel-bernadett-visszavonul-gondolkodni

 

"Így nyár közepén tombolnia kellene az uborkaszezonnak, azonban nincs okunk unatkozni, mert az LMP hősiesen magára vállalta a műsorvezető bohóc szerepét. A saját elnökét eltiltó, mégis hivatalban hagyó, végül talán a saját etikai bizottságát is szemen köpő, saját országgyűlési képviselőjét pedig többször elutasító párt így együtt sokkal-sokkal jobb, mint amire a politikától számíthattunk ezekben a hetekben."

 

https://pestisracok.hu/a-politikai-parodia-parodiajanak-a-parodiajat-adja-elo-az-lmp/