piskóta-új Creative Commons License 2018.07.22 0 1 7041

Ne add fel, mert előbb utóbb belejöhet a párod!

Megírom nálunk hoy kezdődött, erről még úgysem írtam...

Nálunk tyúklépésben haladtunk abba az irányba, az évek alatt.

Még az elején említette, amikor együtt voltunk, hogy olyan érzése volt orgazmus közben, hogy, mindjárt bepisil, na ez nekem nagyon tetszett, mert titkon akkor már nagyon vágytam volna egy ilyen dologra, igaz azóta sem jött be egy ilyen fajta orgazmus, de remélem előbb utóbb abban is lesz részem,  nem nagyon mertem említeni a kapcsolatunk elején ezt a fajta pisilő nő imádatomat, talán attól tartottam, hogy nem normális dolog ez  a fajta perverzió(ami valójában nem is perverzió) :(.

Volt, hogy említettem neki ezt a korábbi megjegyzését később, megbeszéltük, hogy ne engedje vissza magát, de nagyon akkor nem lazulhatott el, mert mint írtam nem jött még be, sajnos.

Akkor mondtam neki, hogy engem az is izgat, ha brunyálni látom, na de ezen kiakadt akkor. korábban írtam, hogy a gyerek születése után lett változás amikor simán rányitott a gyerek a klotyón és nézte, hogy anya mit csinál. Erre fel mondtam neki, hogy mennyire örülnék neki, ha végig nézhetném ahogyan a wc-n pisant szeretkezés előtt , engedte, akkor hozzá nyúltam, azon kiakadt, nem bírtam ellen állni, annyira izgató volt.

Következő lépcsőfok a kádas téma:

A gyerek is volt, hogy bele pisilt a kádba, azt mindenféle fintor nélkül kitakarította, tehát edződött, javasoltam, hogy nyugodtan engedje bele, majd kitakarítjuk, hiszen a gyerek is bele csinálta a fürdő vízbe, persze mondtuk neki, hogy nem szabad, hogy ő ne szokja meg(akkor 3 éves volt). A kedvest viszont az üres kádba szívesen láttam így, először nem nagyon akart jönni neki, mert ugye ez intim dolognak tartott dolog. A fertőzéstől is tartott, de mint tudott a vizelet nem fertőző, ha nem beteg az illető, ez nem fekália!!! tehát teljesen kockázatmentes élvezet. Na végül is sikerült neki a víz engedése meghozta az érzetet, nagyon élveztem, ahogy bele engedi  kádba... Később már engedte, hogy oda is nyúljak amikor csurgatta, na az még egy fantasztikus érzés.. hehe... tehát kitartást!!!

Előzmény: piskóta-új (7039)