demogergo Creative Commons License 2018.07.21 -1 0 13346

Szia!

Kérdésedre, szerintem azért van mert van aki szerencsés és van aki nem. :)

A többség nem szerencsés.  +

Persze sok esetben erről tehet az ember is, de sok esetben nem.

Én például 15 éve lottózom, és soha nem volt még egy négyesem sem, és garantálom neked, hogy nem is lesz, :) az ötöst meg már elképzelni sem tudom. :) :D

Ez nem pesszimizmus ez realizmus kérem szépen. :) :D

 

De ott van az egyik kollégám, semmibe nem különb nálam, ő is egy szelvénnyel játszik még is már kétszer volt négyese, egyszer nyert 2 milliót, egyszer meg 1,5 milliót.  

Persze, ne hidd azt, hogy most megint panaszkodom, :) ellenkezőleg, nem panaszkodom, végül is évente egyszer van egy kettesem. :) :D :D

Nagyon sok ember nem találja meg soha életébe azt az embert, aki minden téren boldoggá teszi.

Akkor is ha tesz érte, és akkor is ha nem, de még kaland, titkos szerető, barát, formában sem talál olyant akivel ki élhetné vágyait.  

Akkor is ha tesz érte, és akkor is ha nem!

 

Nagyon sok ember meg anyagi okok miatt van a másikkal, vagy ott van a gyerek, vagy épp más nem volt, megismertem, megszerettem, még sem vagyok egyedül alapon megy ez sok esetben.   

Nagyon sok férfi és nő kalandot keres éppen ezért, hogy kapcsolatában nem létező szexuális vágyait kiélje, még többen vannak akik ezt inkább elfojtsák magukban.   

Nem igazán tudom, hogy vajon melyik megoldás a jobb?

Vajon a társadalom hány százalékának van olyan kapcsolata, amiben kiélheti minden érzelmi és perverz vágyát kedvesével?

Vajon a férfiak és nők hány százaléka valósítja meg minden szexuális perverz vágyát?

Én erre a számla lennék egyszer kíváncsi, de nagyon.  

 

Azt meg senki ne mondja nekem, hogy rá lehet beszélni a partneredet, hogy csinálja azt amit ő nem szeretne, ez esetben nem is szereti őt igazán.

Azért 38 éves férfiként volt már jó pár kapcsolatom, bár a 38-év nem igazán látszik rajtam, :) de az ott van és a tapasztalatok is.   

Én mindig is egy olyan nőt képzeltem el aki tud lenni ördög is és angyal is, de vagy angyalt vagy ördögöt találtam csak. :)

Nem hiszem, hogy válogatós lennék, tőlem lehet nálam jóval fiatalabb, de lehet nálam jóval idősebb is, lehet egyedülálló is lehet párkapcsolatban lévő is. mrspanking80@indamail.hu 

Ami fontos csak, hogy megbízhatóság, jó kommunikáció, olyan nő aki szereti a szerepjátékokat és bátor, feljön hozzám, vagy épp felmehetek hozzá. Eljátszik velem, vagy épp engedi hogy eljátsszak vele.  

Izgi volna. :)    

Előzmény: kezdo-sub (13345)