Szögesdeszka Creative Commons License 2018.07.20 0 0 8845

Azigazmondo hazudozó!

 

Te paraszt mit vered itt a nyálad folyamatosan?

Kiket akarsz megtéveszteni?

 

Miért nem léptél be a Victor Hugo utcai egyesületbe, ott aztán egy közgyűlés alkalmával rögtön több száz megvezetett idős ember pacekjába mondhattad volna a nagy igazságaidat, és ott rögtön rá is mutathattál volna azoknak egy részére, akik megvezették őket!

Vagy ehhez nem volt merszed?

Megválaszthattak volna elnöknek, és megdicsőülten vezethetnéd ma is az egyesületet! Ja, hogy akkor arcot is kapott volna az itt arctalanul okoskodó? Miért nem vetted a kezedbe az irányítást? Csak oda is bizonyítékok után szaglászni jártál be!

Ehelyett itt kezdtétek el nyalni a sameszaiddal, meg az alteregóiddal Lipcsik Márton seggét természetesen bizonyítékok megszerzéséért.

 

Azért provokálod a vitákat, hogy mindenki számára legyen egyértelmű, hogy csak te tudsz mindent!

Ezért nem zavar téged, hogy nincs reagálás az írásaidra, te csak hajtogatod a magadét. Miért? Mert ezek az írások nem a károsult társaknak szólnak, hanem az illetékeseknek. Azért írogatod a monológjaidat, hogy a tudomására hozd az illetékes elvtársaknak, hogy milyen jól informált vagy, tehát "Ide lőjetek, én tudok mindent, engem kell megvesztegetni!"

Pár embert, persze elsősorban téged könnyebb kifizetni pár milliócskával a hallgatásért, ennyi pénzzel befogni a pofáját, mint előteremteni több tíz millárdot. Erre gyúrsz folyamatosan!

Te nagyobb korrupt szar alak vagy azzal amit csinálsz itt, mint akiket itt folyamatosan ócsárolsz!

Csak már kínodban nem tudsz mit kitalálni, hogy az "értetek ugatok, nem csak saját magamért" látszatát megőrizd!

 

 

Előzmény: azigazmondo (8844)