azigazmondo Creative Commons License 2018.07.20 0 0 8844

Nagyot hibáztam abban, hogy megent önt szólítottam meg, de az ostoba hozzászólása erre késztetett!!!

Igazából a 2000 károsultnak próbáltam a tudomására hozni, hogy valójában mit is műveltek velük az érdek-képviseleti jogászok, vezetők!!!

Ha a szellemi képességét nem haladta volna meg az ezzel kapcsolatos beírásaim tényszerűsége, akkor jól tudta volna értelmezni annak lényegét!!!

DE mivel sajnálatosan meghaladta, nem is lehetett más, csak ez az idióta megnyilatkozás!!!        

Tisztázom utoljára, hátha megérti, én soha senkit nem ösztökéltem, buzdítottam, állam elleni kártérítési per(ek) megindítására, de főleg a 2000 károsult tagot, már csak azért sem, mert erre már 2013-óta egyáltalán nincs, nem volt jogszabályi lehetőségük!                   

Ugyanis az érdek-képviseleti jogászok, vezetők, a fizetős 2000 károsult érdekében, MÉG ARRA SEM VETTÉK A FÁRADSÁGOT, VAGY TALÁN A BÁTORSÁGOT, hogy 20013- ban, ezt a KURVA ELÉVÜLÉST MEGSZAKÍTSÁK, MEGSZAKÍTSÁK, MEGSZAKÍTSÁK!!!  ...DE EZT BÁRKI MEGTEHETTE VOLNA MAGÁN ÚTON IS, A SAJÁT PERÉBEN..., "NEM RAGASZKODVA AZ ÉRDEK-KÉPVISELETEKHEZ"!!!    

Ezért a mi eseteinkben értelemszerűen, csak azokat kereseti kérelmeket fogadta volna be bíróság, amikben a Ptk. passzusa alapján az ELÉVÜLÉST MEGSZAKÍTJÁK, ellenkező esetben elutasításra kerültek volna!!! 

Így, hát még addig se tudtak volna eljutni, hogy a beadványaikban esetleg rám, és a bizonyítékaimra hivatkozzanak!!!   

Ezek a hozzáértő műmájerek, a 2000 károsultat végig bábfigurának nézték, arra se méltatták őket, hogy tájékoztassák a "szutyok munkájuk" jogkövetkezményeiről!!!      

MOST MÁR ÉRTI, FEL TUDJA FOGNI A TYÚK ESZÉVEL???

TUDJA MIT, MÁR EZ SEM ÉRDEKEL, DE ARRA KÉREM AZ IDIÓTA ELMÉLKEDÉSÉT TARTSA MEG MAGÁNAK, INKÁBB OSSZA MEG A RAGASZKODÓ HÁZI ÁLLATAIVAL, VAGY ESETLEG AZ ÖNHÖZ HASONLÓ ÉRTELMI SZINTEN LÉVŐ KEDVES BARÁTAIVAL, HÁTHA VEVŐK LESZNEK REÁ!!!          

NEM LEHET MAGÁT MINŐSÍTENI, TALÁN AZOKAT A KORRUPT, SZAR, ALAKOKAT KELLENE EBBEN A STÍLUSBAN MEGSZÓLÍTANIA, AKIK BIZONYÍTHATÓAN AZ ÖN KÁROSODÁSÁT OKOZTÁK, DE AHHOZ MÁR NINCS MERSZE!!!

A TYÚK ESZÉVEL EZEN MÁR ELGONDOLKODOTT, NEKEM ÚGY TŰNIK, HOGY MÉG ERRE SEM KÉPES!!!