Szögesdeszka Creative Commons License 2018.07.19 0 0 8843

Azigazmondó hazudozó!

Ha neked a közös érdek lenne a fontos, nem itt pofáznál szünet nélkül álnéven te büdös paraszt, meg a tüntetéseken nem a hátsó sorokban ólálkodnál.

Mit gondoltál, hogy majd a "beverős" bizonyítékaid olvastán az emberek ész nélkül rohannak a bíróságra, és a keresetlevelükben majd azt írják, hogy "Keresetünket azigazmondo Index Fórumon közzétett írásaira alapoztuk."?!

Csak azért vered itt a nyálad vég nélkül, mert abban reménykedsz, hogy végre valami hivatalos ember felfigyel rád, és úgy össze-vissza ijedi magát a beírásaidtól, hogy azonnal felajánlja a hallgatásodért cserébe a pénzedet! A televíziós szereplést is csak azért hazudtad, hogy azt higgyék a bűnösök, hogy lesz majd egy nagy leleplezés nyilvánosság előtt! Hátha előbb tojják össze magukat, és előbb fizetnek ki téged, meg az ütődött sameszodat!

És még van pofád itt további bizonyítékok után kuncsorogni a többi károsulttól, meg kémkedésre bujtogatni mást, és hitegetni őket! Össze vissza vartyogsz.

Nem vagy más, mint egy gyáva féreg, aki alig várja, hogy végre megvesztegessék magasabb helyekről a hallgatásáért cserébe! Erre hajtasz csak.

Előzmény: azigazmondo (8842)