Laci Szicília Creative Commons License 2018.07.18 -1 0 1362

Tisztelt leendő Turista!

 

Nemrég jöttünk haza szicíliai nyaralásunkról, ahol volt pár kellemetlenségünk amit megosztok azokkal az érdeklődőkkel akik esetleg ide készülnek a lentebb említett utazási irodával.

Az utazom.com kalos hotel giardini naxora keresve a lap alján van lehetőség a hozzá szolláshoz, az ÍRJON VÉLEMÉNYT ÖN IS ablakban. Ha végig írom véleményem akkor látom a végén nem is olyan biztos, hogy közzéteszik levelem. Ezért most itt is leírom, vagy is pontosabban bemásolom az ottaniakat.

ui.: említem, hogy észrevettem felhívják figyelmemet az esetleges cenzúrára. Két idéző jel közt a figyelmeztetés.

 

Íme levelem tartalma:

 

Tengerre nézve a hotel elhelyezkedés nagyon szép, utcakép elhanyagolható. A személyzet szuper. Napi szinten cserélték a törölközőket tisztaság volt, pincérek munkája kifogástalan. Vista utazásirodán keresztül foglalatunk a szállást. Mit mondjak, 10-es skálán 2-es, már mint az utazás iroda. Azért 2-es mert kivittek és visszahoztak. Ezért az árért már jobb hotelekben is laktunk, igaz nem Szicílián. Foglalásig nagyon segítőkészek voltak. Befizettük az előleget később kiderült, hogy a transzfert kihagyták, mi kértük csak kimaradt, ekkor már többszöri megkeresésre tudtunk csak érvényesíteni szándékunkat. Foglalásig egy nap több levelet is kaptunk, ahogy megkapták az előleget már nem volt fontos számukra személyünk. Indulás előtt 1 hónappal befizettük a maradék részt is, nekünk kellett (nem esett le a gyűrű az ujjunkról) bemenni, hogy mi újság befizetésünkkel, mert nem kaptunk semmi visszajelzést, de hát már pénzüknél voltak. 1 nappal az indulás előtt megkaptuk a beszálló kártyát, csak 1 bőröndöt vihetünk fel ez szerint, mi kettőt fizettünk. Kedden indultunk hétfő du. megkaptuk a második foglaláshoz járó jó beszállókártyát. Indulásnál közölték (Wizz Air) nem vihetjük fel a kis bőröndöt mert megváltoztatták a szabályzatot 2-3 hete, utazás iroda 3 kis bőröndhöz adott jogosítványt. Mennyire foglalkozik az iroda pl. ilyen dolgokkal? Giardino Naxos Kalos hotelben eleinte klíma vagy ment vagy sem, nem tudtuk szabályozni a hőmérsékletet, később mikor feljebb emelkedett a napi hőmérséklet klíma kevésnek bizonyult. Nem tudom mi lesz azokkal az emberekkel, akik július vége augusztusban mennek nyaralni 35-45 fok nappali hőmérsékletben. Festés több helyen potyog a falról, olyan rusztikus. Félpanziónak kaptuk a szolgáltatást a szomszédos hotelben, nem ott volt, ráadásul menü választásos főétel volt csak. Erre még a Wizz Airnek ez a kicsinyessége, hogy hol lehet még megfosztani az embereket, miért szedjünk pénzt, hát erre tart Európa? Lassan levegőért is fizetni kell, esetleg ki hányszor áll fel az ülésből. Na meg ez a bazári árusítás, csodás. De lehet, hogy csak én vagyok túl érzékeny. Amúgy a sziget szép, amennyit láttunk belőle, és nyaralni voltunk, ami az elsődleges. Nem szabad kihagyni Szicíliát, csak ezeken át kell lépni, vagy más kép szervezni.

Jó pihenést Mindenkinek!

 

ui.:

Ez a lenti rész mire jó?

"Tudomásul veszem, hogy az üzemeltető az általa torznak, vagy hamisnak vélt értékeléseket nem teszi közzé, vagy utólag eltávolítja."

Akkor minek kérdeznek?