Spenót Creative Commons License 2018.07.17 0 0 193665

Én vagyok itt a laborbajnok, asszem. Kb. 7 alkalommal voltam eddig, ami főleg eredményeimet tekintve nevetséges.

Alapvetően teljesen tehetségtelen futó vagyok, viszont amit csinálok, azt rendesen akarom csinálni. Az egy nagy pech, hogy éppen futni szeretek.

Amikor először mentem, akkor épp 0 volt a fejlődésem és ezen próbáltam változtatni.

Sajnos önmagában a mérés nem sokat ér. Amikor kiderült, hogy szinte kizárólag az alapállóképességemet kell fejleszteni, akkor nem tartottam be rendesen a kimért pulzust (Ensportban mondták, hogy mennyivel mehetek fölé, de nem kellett volna..)

Másik hiba, hogy a gyors futásokat hanyagoltam.

Szóval, kell egy szakértő, aki használni tudja a mérés eredményét és, ha már fizettünk érte, be kell tartani.

Kb. itt tartok most, de elég nehéz a legalapabb 64+16+20%-os felosztást is tartani. Azért próbálom és úgy érzem, hogy lassan beindult nálam valamiféle fejlődés.

Persze, ez leginkább majd a következő versenyen derül ki, mert pont abban a zónában kell a legkevesebbet futni, amiben a maratoni távokat kell teljesíteni.

 

Összegezve, akinek a futás a hobbija és úgy érzi, hogy tudja használni a mérés eredményét, annak érdemes kipróbálni. Én nem bántam meg.

 

Úgy érzem viszont, hogy a következő mérés (szeptemberben) lesz az utolsó egy darabig, mert az IAS értékét elég pontosan saccolja az órám (most épp megegyezett a laborral), az LT értékét pedig beszédteszttel tervezem kb. belőni. A legfontosabb most a helyes zónaarányok betartása.

Előzmény: mazlati (193652)