-verkli- Creative Commons License 2018.07.16 0 0 89175

Megleptél. Álmomban sem gondoltam volna, hogy ez az egyszerű közmondás ilyen mély, a kiáradást, meg az univerzumok számosságának karmikus hálótól való függőségét írja le. Szóval ezek a dolgok annyira egyértelműek, hogy a jógik nem vitáznak rajta. Ok, vettem.

 

Ezen a topikon mindig tanulok új bullshiteket. Egyébként hogyan készíted ezeket? Van valami programod erre, mint pl. az Ákos szöveggenerátor? https://index.hu/kultur/zene/fesztival/2012/08/09/akos_dalszoveggenerator/ Vagy saját gyártmányok?

 

"Az önmegvalósításból magasabb tudatszint képződik, ami energia, és kihat arra a bolygóra, ahol ezt produkálja az értelmes létforma. Minél több ilyen van, annál kevesebb univerzum generálódik, mert az amortizáció mértéke kisebb. De ezt környezetszennyezés és újrahasznosítás témakörben jobban tudod szemléltetni magadnak, ha hasonlatot keresnél..."

 

Nem keresek hasonlatot, nekem ez pontosan mutatja, hogy miről is van szó. Ez a gondolatod olyan mély, hogy változtatás nélkül be lehet illeszteni a zárójelentésedbe.

 

Próbálok vitatkozni veled, de nem állítasz semmit a valóságról. A képzeletedről meg nincs mit vitázni, az olyan, amilyennek te gondolod.

Előzmény: Törölt nick (89173)