azigazmondo Creative Commons License 2018.07.14 0 0 8836

 

Az MSZP és a FIDESZ kormányzása alatt a csaló cégek tevékenységének ellenőrzésére jogosult államigazgatási szervek (Állami Bankfelügyelet, ÁPTF, és a PSZÁF,) szarházi vezetői, soha nem kezdeményeztek cégbírósági eljárást a jogsértő működések okán!!!

Pedig, ez kutya kötelességük lett volna, már csak azért is, mert végig tisztában voltak ezen szövetkezetek jogsértő ingatlanbefektetési elnevezésével, de inkább tetetve a hülyét, tovább tapogattak mint buzi a gőzfürdőben!!!

Nagyon is jól tudták, hogy már magában az elnevezés is utal az "ingatlanbefektetésre,"amit nem TÉNYLEGESEN, hanem FORMÁLISAN végeznek, de főképpen azt, hogy ennek leple alatt, ennek a látszatát keltve, valójában a"FIKCIÓKAT" értékesítik napról napra, a szerencsétlen, megtévesztett ügyfeleknek!!!    

Ezeket a szar alakokat, ahogyan a csalásban bűnrészes bírókat, jogászokat, közgazdászokat, pártkatonákat, nem is lehet más jelzővel illetni, csakis azokkal, amikkel eddig is illetem, de rájuk nézve, úgy gondolom, még ez is hízelgő!!!

Ugyanis nézzünk szembe a valósággal, nem vitás, nekik köszönhető több tízezer család kifosztása, nyomorba döntése, és sok száz károsult öngyilkosságba menekülése!!!

Ezek az erkölcsi hulladékok ...VAJON, ...HOGYAN TUDNAK MINDEZZEL EGYÜTT ÉLNI...!!!                     

VALAKI IS ELGONDOLKODOTT MÁR EZEN???      

 

TUDJÁK, A PÉNZ ÚTJA MINDIG RÁVILÁGÍT AZ IGAZSÁGRA, AZAZ A MÉRHETETLEN KORRUPCIÓRA!!!