azigazmondo Creative Commons License 2018.07.12 0 0 8835

Milyen érdekes, még soha senkinek a szemét nem szúrta ki az, hogy ezek a csaló szövetkezeti bűnbandák egyáltalán "ingatlanbefektetési elnevezéssel" lettek feltüntetve, annak ellenére, hogy   

pontosan a cégtörvény alapszabálya rögzíti egyértelműen és világosan azt, MISZERINT, A CÉG ELNEVEZÉSÉNEK A CÉG ALAPVETŐ TEVÉKENYSÉGÉT ÉS TÉNYLEGES FORMÁJÁT KELL KIFEJEZNIE, TÜKRÖZNIE, ÉS NEM KELTHET OLYAN LÁTSZATOT, AMELY EZEKKEL ELLENTÉTES!!!    

A SZARHÁZI, KORRUPT CÉGBÍRÓKNAK, CSUPÁN CSAK EZT KELLETT VOLNA ÉSZLELNIÜK, FIGYELEMBE VENNIÜK, AMIT A "KORRUPCIÓ OKÁN" NEM LEHETETT, NEM VOLT SZABAD!!!     

PEDIG, MÁR CSAK EZÉRT SEM KERÜLHETTEK VOLNA CÉGBEJEGYZÉSRE A BŰNBANDÁK!!! 

DE MÉGIS MEGTÖRTÉNHETETT, MOST MÁR TUDJÁK RÁ A VÁLASZT!!!

 

Ha az emlékezetem nem csal az ingatlanbefektetési szövetkezetek károsultjai között nemcsak Baumagosok, hanem még DUNA-PROFITOSOK, PILIS-INVESTESEK, stb. is voltak!!!

Ezen szövetkezetek működési elve, stratégiája, teljesen azonos volt a BAUMAGÉVAL, azzal a különbséggel, hogy míg a BAUMAGNÁL fiktív üzletrészek, úgy a többinél, fiktív célrészjegyek értékesítésével biztosították folyamatosan a csaláson alapuló működésüket!!!         

Ennek ellenére sajnálatosan ők is mélyen hallgatnak, várják a sültes galambot, hátha bereppen az ablakon!!!

Higgyék el nem fog, talán tenniük kéne valamit, mindenki a másikra vár, hátha csoda fog történni!!!

HA nem tesznek meg mindent a saját érdekükben, a mögöttem álló pár károsulttal, nem tudom a pénzüket kibrusztolni, ezt senki nem várhatja el tőlem, tőlünk!!!     

Talán még most is félnek valamitől?

Megnyugtatom önöket, a beverő dokumentumok alapján, már senkinek nem kell!!!