azigazmondo Creative Commons License 2018.07.10 0 0 8834

 

A mindenkori adóhatóság, mindegy, hogy minek nevezzük, egy kutya, a szövetkezeti üzletrészeket, célrészjegyeket, kötvényeket, létező, értékkel bíró, piacképes befektetési termékeknek minősítette,

állította be mindvégig, holott nagyon is jól tudta, hogy a "HAMIS MAGÁNOKIRATOK ALAPJÁN" ezek, mind...mind "FIKCIÓK"voltak, ennek ellenére, mégis jogosulatlanul, folyamatosan igényt tartott a csaló jogi személyek által előzetesen levont, majd befizetett különböző jogcímű adókra!!!

Ezek után még a legostobább ember is rájöhetett arra, hogy ezek a csaló bűnbandák végig összejátszottak a velejéig korrupt, aljas, kapzsi, harács, adóhatósággal, mert, ha nem lettek volna ebben partnerek, akkor azonnal visszahívták volna az ADÓSZÁMUKAT!!!

Ez bizony senkinek nem érte volna meg, azzal viszont, hogy ezzel a tróger munkával, bántóan ..faszra tudtak húzni... közel 70 ezer ügyfelet, köztük rengeteg nyugdíjast, nagyon is jól jártak!!!            Erre mondta ORBÁN VIKTOR bácsi, még a BAJNAI-kormány idején, nagyon ellenzéki politikusként, igaz kicsit megkésve, hogy a korrupcióból származó pénzek kisebb része a költségvetésbe, a nagyobbika pedig,"MAGÁNZSEBEKBE VÁNDOROL"!!! EBBEN milyen igaza volt nekije, BÁRCSAK A KORMÁNYZÁSA ALATT IS ÍGY VÉLEKEDETT VOLNA, MÁR CSAK AZÉRT IS, mert 1999-ben, egy ügyesen elhallgatott,...JÁRAI ZSIGMOND..., ...SIMICSKA LAJOS... belső levelezése is ezt igazolja vissza, azzal, hogy ők is bizony a csalás bűnrészeseivé váltak, nem beszélve a polgárjogi aktivista lélekkel megáldott, csupa szív, csupa lélek ...SZÁSZ KÁROLY..., ...VARGA MIHÁLY...hülyét tettető, hülyét eljátszó belső levelezéséről!!!