azigazmondo Creative Commons License 2018.07.06 0 0 8832

 

Feltehetjük még azt a kérdést is, hogy vajon jogszabályi kötelezettsége-e a cégbíróságnak az, hogy ne jegyezze be olyan tevékenység folytatását, amelynek végzését a törvény más cégformához

kötötten és szigorú személyi, tárgyi, működési feltételeket előírva engedi csak, hanem tartalmilag is felülvizsgálva a tervezett működést, tevékenységet, "FELHÍVJA A CÉGET A CÉGFORMA MEGVÁLTOZTATÁSÁRA" ÉS A "SZÜKSÉGES HATÓSÁGI ENGEDÉLYEK BESZERZÉSÉRE"!!! 

A válasz nagyon egyszerű: IGEN!!!

MERT AZ ALAPUL SZOLGÁLÓ ÜGYEKBEN A BEJEGYZÉST LEZAVARÓ CÉGBÍRÓKNAK KUTYA KÖTELESSÉGÜK LETT VOLNA, A CÉGBEJEGYZÉST KÉRT SZÖVETKEZETEK ALAPSZABÁLYAINAK ÉS CSATOLT  EGYÉB OKIRATAINAK..."VIZSGÁLATA"... UTÁN "ELDÖNTENIÜK,"A TERVEZETT TEVÉKENYSÉGRŐL MEGÁLLAPÍTANIUK, HOGY AZ CSAK "INGATLAN-BEFEKTETÉSI ALAP" ÉS "ALAPKEZELŐKÉNT".......... RÉSZVÉNYTÁRSASÁG FORMÁJÁBAN ÉS SZIGORÚ, TERMÉSZETÉT TEKINTVE "KÓGENS"ELŐÍRÁSOK ALAPJÁN MEGENGEDETT!!! (Tpt. 235,§ (1) bek.)      

TEHÁT, INGATLANBEFEKTETÉSI TEVÉKENYSÉG ...SZÖVETKEZETI...CÉGFORMÁBAN...NEM...FOLYTATHATÓ, ÉS ...AMI ...MIATT ...ELEVE ...NEM ...BEJEGYEZHETŐ!!!

ENNEK ELLENÉRE MÉGIS FOLYTATHATTÁK (IGAZ FORMÁLISAN), MERT A SZARHÁZI, KORRUPT BEJEGYZŐ CÉGBÍRÓKNAK, A MINDENKORI KORRUPT HATALOM PRESSZIÓJA ALATT, MINDEZEKET FIGYELMEN KÍVÜL KELLETT HAGYNIUK, HA AKARTÁK, HA NEM!!!  

Senki se gondolja, hogy ezeket a kógens törvényeket, ezek a bizonyosan igen felkészült cégbírók, ha akarták volna, nem tudták volna helyesen értelmezni!!!

Tudják ez teljesen KIZÁRT, csakis arról lehetett szó, hogy egész egyszerűen "NEM ENGEDTÉK"NEKIK!!!    

Ennek fényében, egyáltalán hogyan is volt elvárható, ezektől a morálisan szétesett cégbíróktól az, hogy jogkövető magatartásra ösztönözzék a csaló szövetkezeti bűnbandákat, ha már maguk sem tudták betartani a saját státus törvényüket!!!

Ez csak egy szép illúzió lehetett!!!        

De a lényeg, valamennyi ingatlanbefektetési szövetkezet korrupt cégbejegyzése VOLT A "KIVÁLTÓ OKA" A CSALÁS MEGKEZDÉSÉNEK"!!!

EZT MINDENKI PRÓBÁLJA MEGÉRTENI, MÁR CSAK AZÉRT IS, MERT EZT MÁR SENKI SE TUDJA MEGCÁFOLNI!!!

Persze, bizonyosan lesznek majd idióta jelentkezők, idióta kivételek, de úgy gondolom azok többnyire, a "SZÖVETKEZETI CSALÁSOKBÓL"...HÜLYÉRE GAZDAGODOTT...BÜDÖS PATKÁNYOK ...EGYEDEIBŐL...KERÜLNEK MAJD ELŐ!!!