azigazmondo Creative Commons License 2018.07.04 0 0 8831

 

A korábban leírtakat tökéletesen visszaigazolja a következő megdöbbentő beismerés!!!   

A BAUAGOT bejegyző korrupt PEST MEGYEI Bíróság, még a bűnbanda működése alatt, igaz kicsit elkésve, arra a releváns álláspontra jutott, hogy valójában nem lehet olyan alapszabályi rendelke- zéssel szövetkezetet alapítani, mint amilyen a BAUMAG Szövetkezet alapszabályában is szerepelt, nevezetesen a tagok megtakarításait a tagok javára szükséges szakértelmet biztosítva, a lehetséges legnagyobb profit elérése érdekében befektesse!!!

Valamint ebből kiindulva azon jogértelmezésre, hogy ez a szövetkezeti "CÉLMEGHATÁROZÁS" teljes mértékben a "BEFEKTETÉSI ALAPKEZELÉSI TEVÉKENYSÉGET" fedi, ami a Tpt. vonatkozó  

rendelkezései értelmében "kizárólag"..."RÉSZVÉNYTÁRSASÁGI FORMÁBAN"... folytatható tevékenység!!!               

Nemcsak az alapszabályi rendelkezésekből tudtak volna erre az álláspontra jutni, hanem már eleve a cég elnevezéséből, és a megjelölt TEAOR számból, amik világosan kifejezik, tükrözik a tervezett tevékenységet, célmeghatározást, azaz az ingatlanbefektetést!!!   

ÉPPEN EZZEL A MÉRLEGELÉSI JOGKÖRREL ÉLVE KELLETT VOLNA A CÉGBÍRÓSÁGNAK A SZÖVETKEZET BEJEGYZÉSÉT MEGTAGADNI, ILLETVE AZT KÖVETŐEN-HA MÁR BEJEGYEZTE A TÖRVÉNYES ÚTRA TERELNI!!!

RÁADÁSUL A JOGSÉRTŐ MŰKÖDÉS MIATT A CÉGBÍRÓSÁGNAK TÖRVÉNYESSÉGI FELÜGYELETI ELJÁRÁST KELLETT VOLNA LEFOLYTATNIA, AMIT SZÁNDÉKOSAN SOHA NEM TETT MEG!!! 

Szerintem ezek után minden károsult felteheti magának azt a kérdést, ha már a cégbejegyzéskor ez volt az álláspontjuk, akkor hogyan kerülhetett cégbejegyzésre!!!                         

Hát csak úgy, hogy a korrupció, azaz a pénz mindent felülírt, különösen a jogalkotó akaratát, azaz a törvényt!!!   

Természetesen mindez valamennyi ingatlanbefektetési szövetkezet korrupt cégbejegyzésére ugyanígy értendő!!!