coRo_r Creative Commons License 2018.07.02 0 0 1035

Szaisztok!

Bevallom, azért regisztráltam magam ide a fórumra, hogy őszinte válaszokat kapjak igazi felhasználóktól a Feroza-ról. Sajnos teljesen szűz vagyok a terepjárók területén és az élet hoztott nekem egy olyan fordulatot, ami azt eredményezte, hogy a városi létet el kellett hagynom és egy hegyi terepviszonyok közt találtam új otthont. Ez azt eredményezte így "nagyhiretlenséggel", hogy viszonylag hamar (a tél előtt) muszáj lesz találnom valamiféle járgyányt, ami saras, esős, havas közgeben fel tud menni ide és le is tud jönni :)

Amatőr módon nézegttem a terepjárókat, de nekem a legjobban a Feroza jött be. Mind külsőre, belsőre, technikai adatokra és néhány felhasználói véleményt olvasására... A terep nem brutális ahova kellene, de egy személyautó az megfekszik tőle. Viszont van egy nagy problémám, méghozzá az, hogy összesen 450 ezer forintom van a műveletre... És abban szeretném kérni a segítségeteket, hogy van e esetleg itt a fórumon olyan illető, aki tudna nekem ajánlani valamiféle olyan vételt, ami ebben az árban jónak mondható?

A szépség most nemigazán érdekel. Lehet, kopott, matt, karcos, kissé horpadt az autó, de azért vállalható belső tere legyen és a lényeg, hogy ne rohadjon(!), és legyen motorikusan és hajtásláncilag rendben.


Köszönöm a türelmet és segítséget!